مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

میلاد رفیعی

6 سال پیش

قرار داد با مبلغ کمتر از قانون کار

آیا میشه با نیرو های شرکت قراردادی با حقوق کمتر از قانون کار ببندیم؟ چطور؟

آیا مشکلی برای شرکت به‌وجود میاد و امکان شکایت کردن از شرکت وجود داره ؟ 

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

زهرا بیات

6 سال پیش

سلام

پرداخت حقوق و دستمزد کارگران بایستی با رعایت حداقل های اعلامی از سوی شورای عالی کار باشد، در غیر اینصوزت کارفرما تخلف نموده است و در صورت شکایت کارگر بایستی علاوه بر جریمه، حقوق و مزایای کارگر را به طور کامل و مطابق مصوبات شورای عالی کار بپردازد.


با احترام

تیم حقوقی وینداد

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

کسری کاوسی

6 ماه پیش

مسئولیت صدمه بکارگر

باسلام.

ما با یک نفر قرار داد بستیم ک ایشون ب عنوان کارگر جهت آموزش ب مدت یکسال پیش ما کار کنه.تو قرار داد هم ذکر شده ک تمام مسئولیت ها(ازجمله مصدومیت کارگر)بر عهده خود کارگره و کارفرما هیچگونه وظیفه ای دراین قبال نداره.کارگر الان صدمه دیده میخواستم ببینم میتونه الان از ما شکایت کنه و ادعای خسارت داشته باشه؟

باتشکر.

پروفایل کاربر

علی ایرجی

1 سال پیش

سفته در قرارداد کاری

سلام.من با یک شرکت میخوام قرارداد ببندم گفتند یک سفته بدم که در وجه شرکت باشه و عندالمطالبه باشه ولی تو سفته ذکر نشده بابت حسن انجام کار هست.یک برگه دیگه هم ازم امضا گرفتن که شماره سفته درج شده ونوشته شده که سفته بابت حسن انجام کار هست ولی فقط من امضا کردم اونا امضا نکردند و رسیدی هم بابت اینکه سفته بابت حسن انجام کار هست بهم داده نشده.در این شرایط ایا شرکت میتونه از سفته سوء استفاده کنه در شرایطی که من کارمو درست انجام بدم ولی سفته رو اجرا بزاره ؟ چیکار باید انجام بدم که مشکل قانونی واسم پیش نیاد؟

پروفایل کاربر

ساحل سا

5 ماه پیش

سوال حقوقی

باسلام من در یک موسسه مشاوره به عنوان مشاور استخدام شدم و قرارداد رو با پی دی اف برام ارسال کردن و چاپ کردم امضا کردم و با عکس فرستادم براشون اما بجای مشاور دارم کار یک بازاریاب رو انجام میدم روز دوم کاریم اعلام کردم که میخوام قرارداد رو فسخ کنم ادعای خسارت کردن یا تهدید به اینکه شکایت میکنن در صورتی که هزینه ای برای من نشده ازمن چک و سفته گرفته نشده بعداز تهدید من بازهم یک ماه کارکردم ولی واقعا هربار کاربیشتر و فشاربیشتری به من وارد میکنن الان نیخوام استعفا بدم از چندجا پرسیدم بعضیا میگن شکایت کنم بعضیا میگن استعفا کتبی بفرستم و از کار خارج بشم نمیتونن کاری کنن البته یک بند از قراردادم گفته شده که نمیتونم ازطرف خودم قراردادرو فسخ کنم بنظرشما چکارباید بکنم؟