پروفایل کاربر

خلیل علیوند

قوانین مالیات فروشگاه اینترنتی

با سلام . بنده یک فروشگاه اینترنتی لوازم دیجیتال راه اندازی کردم و نماد اعتماد ملی صادر شده . میخواستم بدونم حقیقی یا حقوقی  ادامه بدم ؟

آیا ارزش افزوده هم باید پرداخت کنم ؟ 

آیا معافیت مالیاتی شمال این شغل  تازه تاسیس میشود ؟ 


مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

زهرا بیات

6 سال پیش

سلام

تصمیم گیری در خصوص انجام فعالیت های اقتصادی به صورت شخص حقیقی یا حقوقی امری است که به عوال مختلفی بستگی دارد. اما در خصوص پرداخت مالیات به طور کلی و بدون در نظر گرفتن شرایط خاص، فعالیت به عنوان شخص حقیقی مزایای بهتری دارد.

مطابق بند 2 ماده یک قانون مالیات های مستقیم هر شخص ایرانی نسبت به کلیه درآمدهایی که در ایران یا خارج از ایران تحصیل می نمایند، موظف به پرداخت مالیات است. در خصوص کسب و کارهای اینترنتی معافیت مالیاتی خاصی وجود ندارد، مگر اینکه در زمره ی شرکت های دانش بنیان قرار گیرند.

با توجه به ماده 1 و 4 قانون ارزش افزوده تولید و عرضه ی هرنوع کالا یا خدمات از طریق هر نوع معامله مشمول قانون قرار گرفته و بنابراین ارزش افزوده به آن تعلق می گیرد. تنها استثنای آن عرضه ی برخی کالاها است که در ماده 12 به آن اشاره شده است.


با احترام

تیم حقوقی وینداد

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

احمد غفاری

باز نشستکی

سلام من ۱۷ سال بیمه عادی دارم با سربازی و۱۱سال ۸ ماه در شرکت تولیدی لاستیک کار کردم سخت کار دارم چون پست کار تولیدی خورده سن ۴۸ سال میشه باز نشسته بشم

پروفایل کاربر

محمدرضا کیهانی

معاوضه کالاباکالا

سلام .من تعداددروپنجره داشتم شخصی کنارخیابان بود شخصی اومد گفت من خونه ساختم روستا این در وپنجره میخوام ولی دوسه تالوله گاز اضافه آوردم اونابهت میدم الباقی پول بهت میدم الان بعدا چندوقت به من اطاع دادند طرف گرفتن اعتراف کرده اون لوله گازها دزدیده داده به من من خبرنداشتم .من چکار کنم

پروفایل کاربر

محبوبه ابراهیم زاده

راه اندازی پلتفرم

با سلام، برای ایجاد و ثبت یک پلتفرم نیاز به چه مجوزی  هست ؟