
ایمان احسانی نسب
مالکیت طرح استارتاپ
با سلام
بنده به همراه دونفر از همکاران درصدد ثبت شرکت هستیم در حوزه رایانه که در اساسنامه شرکت سهم هر نفر مشخص گردیده است .حال در کنار تمام فعالیت های شرکت درصدد هستیم فروشگاه انلاین نیز راه اندازی کنیم . که این فروشگاه به عنوان بخشی از سهام یکی از هیت مدیره شرکت میباشد . آیا برای این کار قرار داد مجزا نیاز هست که در صورت انحلال ویا هر اتفاق دیگری بتواند حق مالکیت داشته باشد یا اصطلاحا مالکیت معنوی داشته باشد .
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
پاسخ تیم حقوقی وینداد

زهرا بیات
سلام
کلیه اموال شرکت متعلق به خود شرکت است و سهام داران برابر سهام یا سهم الشرکه خود تنها حق دینی در برابر شرکت دارند و هیچگونه حق عینی بر آن ندارند. اگر سایت ثبت شده در مالکیت سهام دار باشد، دیگر در مالکیت شرکت نخواهد بود و مالک سایت می تواند حق استفاده از سایت را به شرکت واگذار کند، در صورتی که تمایل داشته باشید سایت مورد نظر در مالکیت شرکت باشد و پس از انحلال شرکت در ازای سهم آن سهام دار از شرکت به وی واگذار شود، این موضوع در اساسنامه شرکت قابل درج خواهد بود، مشروط بر اینکه طلب طلبکاران شرکت پرداخت شده و سایت مزبور جزء باقیمانده ی اموال شرکت باشد و ارزش آن سایت بیش از ارزش سهام سهام دار نباشد.
در صورتی که نیاز به مشاوره حقوقی دارید، می توانید از کارشناسان وینداد کمک بگیرید.
بااحترام
تیم حقوقی وینداد
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

سپهر ساغری
نحوه ثبت شرکت تولیدکننده تجهیزات پزشکی
ضمن عرض ادب و احترام
همان طور که مستحضرید جهت تاسیس شرکت در زمینه تولید تجهیزات پزشکی نیاز به اخذ مجوز از اداره کل تجهیزات پزشکی وجود دارد https://irsherkat.ssaa.ir/Design/EstablishmentRequest/StockCompany.aspx?CTI=002 با این حال زمانی که به سایت اداره کل مراجعه می کنیم شناسه ملی شرکت تولیدکننده را درخواست می کنند: http://import.imed.ir/registercompany.aspx
لطفا بفرمایید جهت تاسیس شرکت در زمینه مذکور چگونه باید اقدام نماییم.
با سپاس

سما ناصری
شرکت با مسولیت محدود
با سلام
من به همراه دوستم یه شرکت با مسولیت محدود ثبت کردیم...الان پسرعموی ایشون میخوان برای همکاری با ما وارد شرکت بشن و میگن سهم الشرکه باید تقسیم به سه بشه و عضو هییت مدیره بشن و برادر من که در حال حاضر بازرس شرکت هستن از شرکت خارج بشن
با توجه به اینکه دوستم و اون اقا۶۷ درصد سهم الشرکه رو میبرن ایا من میتونم تو اساسنامه قید کنم که اعضای هییت مدیره با دارا بودن اکثریت عددی و سهم الشرکه نمیتونن نسبت به خروج و گرفتن حق امضا اقدام کنن؟
و یا اینکه اگه خارج از اساسنامه باهاشون قراردادی ببندم من باب صحبت بالا قانونی هست؟
میخوام یه کاری کنم که بعدا به مشکل نخوریم.چه تضمین قانونی وجود داره که اونا نتونن نسبت به سلب اختیار من اقدام کنن؟
در حال حاضر رییس هییت مدیره و مدیرعامل هستم و حق امضا و تمام اختیارات شرکت با خودمه با ۵۰درصد سهم الشرکه
لطفا راهنماییم کنید که باید چکار کنم

حسین حقیقی
خروج از لیست صاحبان امضا
سلام.
من مدت کوتاهی در سال 95 عضو هیئت مدیره یک شرکت دارویی بودم ولی علیرغم تغییر ترکیب اعضا در همان سال و ثبت در روزنامه رسمی، آنها هنوز اسم من را از لیست صاحبان امضای خود خارج نکرده اند.
اخیرا هم آن شرکت چند چک بلامحل داشته است که وقتی از بانک رفاه (شعبه مرکزی قزوین) پرسیدم اعلام کردند که نام من کماکان در لیست صاحبین امضا قرار دارد.
هیچ دسترسی هم به بازرس قانونی آن شرکت ندارم.
آیا راهی است که خودم راسا یه استناد به رزنامه رسمی اقدام به برداشتن نام خود از بانک رفاه کنم؟