پروفایل کاربر

بدون نام

مالیات درامد دلاری

سلام وقت بخیر.یک سوال داشتم اگر امکانش هست بنده رو راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم. بنده میخواهم درسایت های خارجی بازاریابی کنم وکسب درامد دلاری کنم.به دلیل تحریم ها مجبورم با vpn یا سرورهای مجازی به این سایت ها وارد شوم...همینطور برای دریافت مبالغ کسب شده در سایت مجبورم با واسطه(یکی از اشنایان درخارج از کشور)وباسیستم های صرافی این پول رو دریافت کنم. سوالم این هست ک از نظر قانونی این کار مشکلی برام ایجاد نمیکنه درداخل کشور؟؟منع قانونی وجود داره؟توبحث مالیات چطورهست؟کسب درامد بااین روش مالیات تعلق میگیره؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

آرش حق شناس

7 سال پیش

باسلام؛

به طور کلی منع قانونی برای فعالیت‌ و کسب درآمد دلاری وجود ندارد. شما به عنوان یک بنگاه اقتصادی ملزم به رعایت موارد مالیاتی هستید و باید مطابق قانون تکالیف مالیاتی مربوط به درآمد‌ها و هزینه‌های خود را به شکل مرتب انجام دهید. تکالیف مالیاتی شما به نوع فعالیت‌های شما بستگی دارد، برای اطلاعات بیشتر در این زمینه بهتر است با مشاور مالیاتی باتجربه مشورت کنید.

بااحترام؛

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

حسین جعفری

قرارداد و امضای دیجیتال

بنده طراح سایت هستم و میخوام پرداخت اقساطی رو هم برای مشتری هام در نظر بگیرم . اما خب چون همه ی مشتری هام در شهر خودم نیستن و از جاهای دور و نزدیک پیش میاد. میخواستم ببینم آیا اگر از قرارداد دیجیتال که توسط شرکت های واسطه بین دو شخص انجام میشه استفاده کنم , اعتبار قانونی داره ؟ یعنی اگر پرداختی انجام ندن به صرف اون قرارداد دیجیتالی که مشتری امضای دیجیتال روش ثبت کنه میتونم پولم رو مطالبه کنم ؟ آیا سفته هم ب صورت دیجیتالیی ضمیمه قرارداد کنم ؟ یا نوشتن متن مناسب در مورد پداخت کفایت میکنه ؟

پروفایل کاربر

ریحانه عبداللهی

جریمه استعفا از کار اینترنتی

باسلام، دانشجوی دوره کارشناسی هستم، بنده دوماه پیش از داخل برنامه دیوار با یک موسسه آشنا شدم به نام موسسه جهاد آموزشی که کارشون مشاوره تحصیلی بود، وقتی که بهشون پیام دادم برای کار و اطلاعات خودم رو از قبیل کدملی، صفحه اول شناسنامه و شماره دانشجویی در اختیارشون گذاشتم گفتن حالا یک تعهد نامه دست نوشته خودم با امضا خودم در اختیارشون بزارم که اگر فیلم های آموزشی رو دیدم و براشون کار نکردم جریمه ای به مبلغ ۵۰۰ هزار تومان پرداخت کنم بعد از اون من وارد مجموعه شدم و هر روز لیست شماره والدین دانش آموزان رو برای من ارسال میکردن و من اونهارو دعوت میکردم به همکاری با مجموعه و با توجه به تعداد جذبی خودم قرار بود حقوق بدن، بنده حتی جذبی هم داشتم اما همش میگفتن شما به علت تعداد جذبی کمتون جریمه شدید و از حقوقتون کم شده و اینکه موقع ورود به موسسشون حالا از من یک تعهد دست نویس گرفتن که من اگر یکسال براشون کار نکنم باید جریمه هنگفتی پرداخت کنم و همون اول با تهدید گفتن ما وکلامون با اطلاعات شما از شما شکایت میکنن، این مجموعه هیچ جای حضوری نداره و همه این کارها بصورت انلاین انجام شده، الان من این همه زحمت کشیدم اما بی نتیجه بوده، چطور میتونم درصورت نپرداختن جریمه، استعفا بدهم؟! اصلا امکانش هست؟!

پروفایل کاربر

مهدی رضائی

نرم افزار کار نمیکند

سلام اشتراک یکساله گرفتم اما نرم افزار جواب نمیده و هیچ پشتیبانی ندارد لطفا رسیدگی کنید حق الناس