پروفایل کاربر

بدون نام

مالیات درامد دلاری

سلام وقت بخیر.یک سوال داشتم اگر امکانش هست بنده رو راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم. بنده میخواهم درسایت های خارجی بازاریابی کنم وکسب درامد دلاری کنم.به دلیل تحریم ها مجبورم با vpn یا سرورهای مجازی به این سایت ها وارد شوم...همینطور برای دریافت مبالغ کسب شده در سایت مجبورم با واسطه(یکی از اشنایان درخارج از کشور)وباسیستم های صرافی این پول رو دریافت کنم. سوالم این هست ک از نظر قانونی این کار مشکلی برام ایجاد نمیکنه درداخل کشور؟؟منع قانونی وجود داره؟توبحث مالیات چطورهست؟کسب درامد بااین روش مالیات تعلق میگیره؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

آرش حق شناس

7 سال پیش

باسلام؛

به طور کلی منع قانونی برای فعالیت‌ و کسب درآمد دلاری وجود ندارد. شما به عنوان یک بنگاه اقتصادی ملزم به رعایت موارد مالیاتی هستید و باید مطابق قانون تکالیف مالیاتی مربوط به درآمد‌ها و هزینه‌های خود را به شکل مرتب انجام دهید. تکالیف مالیاتی شما به نوع فعالیت‌های شما بستگی دارد، برای اطلاعات بیشتر در این زمینه بهتر است با مشاور مالیاتی باتجربه مشورت کنید.

بااحترام؛

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

مسائل حقوقی دامنه های اینترنتی

سلام وقت بخیر یه سوالی ذهنم رو مشغول کرده بنده یه دامنه .com ثبت کردم و الان دامنه آی آر دست کس دیگه ای هست به لحاظ حقوقی بنده چطور میتونم ادعای مالکیت دامنه آی آر رو داشته باشم آیا راهی برای این مسئله هست که بتونم اقدام کنم؟
سپاسگزارم

ساخت اکانت پی پال

با سلام. برای دریافت حقوق پروژه های فریلنسری خارج از کشور اگر یک اکانت پی پال با شماره مجازی و بدون واسطه برای خودم بسازم ممکن هست مشکلی در روند انتقال پول به حساب خودم در ایران پیش بیاد؟

پروفایل کاربر

محمد امینی

فروش محصولات دانلودی

با سلام و عرض ادب وقت بخیر خسته نباشین ببخشید بنده یک سوالی داشتم در مورد کسب و کار اینترنتی بنده در زمینه فروش فایل فعالیت میکنم و میخاستم به صورت دقیق قوانینی در این زمینه دریافت کنم تا خدایی نکرده فردا روزی به مشکلی بر نخورم از شما ممنون میشم که بنده رو در این زمینه راهنماییم کنید

و یک سوال دیگه به انوان مثال من یک فایلی به فروش میرسونم که اون فایل توسط خودم یا دوستان فایل تست گرفته میشه پس از فروش فایل خریدار ادعا میکنه که فایل خریداری شده مشکل داره در صورتی که قبلا فایل تست و امتحان شده و در موقه فروش در پیامی اعلام میکنیم که فایل تست شده و مشکلی نداره جدیدا افرادی ادعا میکنن که فایل مشکل فنی داره و درخواست میکنن که مبلغ پرداخت شده رو عودت بدیم پس از عودت مبلغ مشاهده میشه که همون فایلی که قبلا توسط اشخاصی خریداری شده در شبکه های اجتماعی به فروش میرسه میخاستم بدونم که آیا قانونی چیزی وجود داره وقتی خریداری پس از پرداخت مبلغ اگر درخواست عودت مبلغ رو کرد ما مبلغ رو عودت ندیم از شما عزیزان ممنون میشم که بنده رو در این زمینه راهنماییم کنید که بسیار برای بنده مهم و ضروری هست