پروفایل کاربر

4 4

6 سال پیش

مشاور و بازنشستگی

سلام .‌‌‌‌‌‌ایاقرار داد مشاور با مستمری بازنشستگی بیمه مغایرت ندارد

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

کارشناس حقوقی وینداد

6 سال پیش

قانون اصلاح قانون منع به‌کارگیری بازنشستگان به شرح زیر است:


ماده واحده- از تاریخ ابلاغ این قانون، به‌کارگیری افرادی که در اجرای قوانین و مقررات مربوطه بازنشسته یا بازخرید شده یا بشوند، در دستگاه‌های اجرایی موضوع ماده (۵) قانون مدیریت خدمات کشوری مصوب ۱۳۸۶/۷/۸ و کلیه دستگاه‌هایی که به نحوی از انحاء از بودجه عمومی کل کشور استفاده می‌کنند، ممنوع می‌باشد.


تبصره ۱- (مصوب ۱۳۹۷/۶/۶ مجلس شورای اسلامی) -به‌کارگیری بازنشستگان، در سمت‌های مذکور در بندهای (الف)، (ب) و (ج) ماده (۷۱) قانون مدیریت خدمات کشوری مصوب ۱۳۸۶/۷/۸ مجاز است. همچنین به‌کارگیری بازنشستگان در نیروهای مسلح با مجوز فرمانده معظم کل قوا مجاز است.


به‌کارگیری بازنشستگان وزارت اطلاعات تا سقف یک درصد از مجموع نیروهای شاغل رسمی این وزارتخانه در هر دوره مدیریتی صرفاً در وزارتخانه مذکور مجاز می‌باشد.

جانبازان بالای ۵۰ درصد، آزادگان بالای سه سال اسارت و فرزندان شهدا از شمول این قانون مستثنی می‌باشند.

تبصره ۲- دستگاه‌های موضوع این قانون در صورت لزوم می‌توانند از خدمات بازنشستگان متخصص با مدرک تحصیلی کارشناسی و بالاتر به صورت پاره‌وقت و ساعتی استفاده کنند. حداکثر ساعت مجاز برای استفاده از بازنشستگان، یک سوم ساعات اداری کارمندان رسمی است و حق‌الزحمه این افراد متناسب با ساعت کاری آنها حداکثر معادل یک سوم کارمندان رسمی همان شغل تعیین و پرداخت می‌شود.

تبصره ۳- دستگاه‌های مشمول مکلفند ظرف مدت شصت روز از تاریخ ابلاغ این قانون، آن دسته از افرادی را که برخلاف مفاد این قانون به کار گرفته شده‌اند، از خدمت منتزع(جدا شده) و با آنان تسویه‌حساب کنند. افراد مذکور نیز باید ظرف مهلت قانونی مقرر، سِمَت و پُست خود را ترک کنند. پرداخت هرگونه وجهی پس از این مهلت از هر محل و تحت هر عنوان در حکم تصرف غیرقانونی در اموال دولتی است.

تبصره ۴- کارکنان و اعضای هیئت‌مدیره مناطق آزاد تجاری-صنعتی نیز مشمول این قانون می‌باشند.

تبصره ۵- از تاریخ ابلاغ این قانون، ماده (۴۱) قانون الحاق موادی به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت مصوب ۱۳۸۴/۸/۱۵، ماده (۹۱) قانون استخدام کشوری مصوب ۱۳۴۵/۳/۳۱، ماده (۹۵) قانون مدیریت خدمات کشوری مصوب ۱۳۸۶/۷/۸ و بند(ب) ماده (۶۵) قانون برنامه پنجساله پنجم توسعه جمهوری اسلامی ایران مصوب ۱۳۸۹/۱۰/۱۵ نسخ می‌شود.

قانون مشتمل بر ماده واحده و پنج تبصره در جلسه علنی روز دوشنبه مورخ بیستم اردیبهشت یکهزار و سیصد و نود و پنج مجلی شورای اسلامی تصویب شد و در تاریخ ۱۳۹۵/۲/۲۹ به تأیید شورای نگهبان رسید.

هم چنین اشتغال به کار بازنشسته دولتی در دستگاه های دولتی و دریافت دو حقوق از صندوق دولت ممنوع بوده و صحت قرارداد کار با عنایت به بند «ج» ماده 9 قانون کار محل تردید است.

چنان چه قرارداد انجام مشاوره منعقد و هیچ گونه کار اجرایی انجام نشود و منحصراً انجام کار ارائه مشاوره باشد مستمری متوقف نخواهد شد. لیکن انجام هرگونه کاری که شغل محسوب و منجر به پرداخت دستمزد گردد. مشمول ماده 28 قانون تامین اجتماعی بوده و در ایام اشتغال پرداخت مستمری متوقف و حق بیمه این ایام می بایست توسط کارفرما پرداخت گردد.

با احترام؛

تیم حقوقی وینداد.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

فاطمه نجفی

2 ماه پیش

سفته ی خالی

سلام وقت بخیر
من تو یه مغازه ی لباس فروشی مشغول به کار بودم. امروز بحث کردیم و من اومدم بیرون. موقع ورود به کار هم متاسفانه سفته ی خالی بهشون دادم. آیا با این شرایط بازم میتونم از بیمه شکایت کنم یا نه؟ چون بیمه برام واریز نمیکردن

پروفایل کاربر

یاسر محمدی

6 ماه پیش

تبدیل وضعیت ایثارگران

باسلام
با قانون تبدیل وضعیت ایثارگری از شرکتی به قرارداد مستقیم دائم (رسمی) تغییر داده شده ایم.
طی پیمان جمعی کار با ما قرارداد بسته اند، در این پیمان از بین 3 آیین نامه استخدامی موجود یک مورد را حذف کرده اند و نوشته اند که بر اساس آیین نامه اول و آخر تبدیل وضعیت می شوید.
پیمان جمعیو با شورای کارگری نیروهای رسمی امضا کرده اند و نیروهای ایثارگر شرکتی که تبدیل وضعیت شده اند در آن نبوده اند.
شرکت دارای طبقه بندی مشاغل مختص خودش است.
شرکت خصولتی است

مشکل:
حق جذب و رفاهیات که سایر نیروهای رسمی هم اتاق ما دریافت میکنند را به ما نمیدهنداز طریق شکایت به دیوان چند درصد احتمال دارد حقوق و مزایای ما مانند سایرین شود؟

پروفایل کاربر

سامان محمدی

2 ماه پیش

جعل و سو استفاده از سفید امضا

وقت بخیر
من در یه پرونده حقوقی که رای به صورت غیابی و چون تو ثنا دیده بودم رای غیابی صادر نشده در رابطه با این پرونده من جلب شدم و به زندان رفتم. من توقیف عملیات اجرایی زدم وقتی تو جلسه رسیدگی به رییس شعبه گفتم موضوع این پرونده یعنی قرار داد سفید امضا بوده با تهدید و خفتگیری ازمن گرفتن بهم گفت توقف دادرسی میزنم تا شکایت کیفری بکنی و درخواست کارشناسی بدی
الان من شکایت کردم نظر کارشناس به نفع من بود و سفید امضا بودنو تایید کرده خواستم بدونم الان اعاده دادرسی میتونم بزنم یا باید صبر کنم تا کیفری محکوم شن و رای قطعی بشه تا بتونم اعاده دادرسی بزنم تا قاضی شعبه حقوقی منو از زندان آزاد کنه لازم به ذکر است که من الان از زندان مرخصی گرفتم ممنون میشم راهنماییم کنید