مهدی عباسی
موئد انجام تعهد
سلام وقت بخیر..با توجه به رسیدن موئد تحویل در قرارداد مشارکت درساخت و اجرای ناقص برخی موارد و انجام ندادن موردی دیگر< آیا تحویل گرفتن به معنای تائید وقبول کردن کاستی ونواقص است یا خیر؟ با تش
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
کارشناس حقوقی وینداد
با سلام:
در پاسخ به سوال مطروحه لازم به ذکر است شما از دو طریق می توانید اقدام به تحویل پروژه نمایید:
1. چنان چه در قرارداد پیمانکاری و یا مشارکت در ساخت شما بندی در خصوص تحویل موقت و قطعی وجود داشته باشد این تحویل به عنوان تحویل موقت می باشد و پس از رفع ایرادات و نواقص تحویل قطعی صورت می پذیرد.
2. در صورت عدم وجود چنین بندی می توان در صورت جلسه تحویل موارد نقص و ایرادات ذکر گرددو مدت زمانی جهت تکمیل آنان در نظر گرفته شود و یا قبل از تحویل از طریق شورای حل اختلاف اقدام به تامین دلیل نمود و پس از آن صورت جلسه تحویل را بدون ایرادات و نواقص تنظیم نمود و پس از آن الزام خوانده به انجام تعهدات قراردادی و تکمیل پروژه را از دادگاه درخواست نمود.
با احترام؛
تیم حقوقی وینداد.
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید
محمد احمدی
نحوه شکایت از فروشنده گوشی
سلام وقت بخیر... من یه گوشی شیائومی mi 9t pro خرید کردم و الان دوربینش مشکل داره،طوری که وارد برنامه دوربین میشم اطراف دوربین سریع گرم میکنه و کیفیت دوربین بشدت میاد پایین و به مراتب شارژ هم زود خالی میکنه،دوبار گوشی رو برای بررسی به شرکت خریداری شده ازش فرستادم ولی اونا میگن مشکلی نداره،حالا باید چجوری ازشون شکایت کنم؟
ناصر علی زاده
اختلاف متراژ
با سلام.بنده به همراه چند همسایه ملک کلنگی با متراژهای پایین با یک سازنده قرار داد مشارکت ساخت داشتیم که متراژ ملک من35متر بود در قرارداد سازنده تعهد تحویل یک ونیم برابر ملک با یک پارکینگ روبه من داده اما الان واحد روصد متری دراورده ومن وسع مالی خرید بقیه متراژ را ندارم وقصد فروش و جابجایی واحد را ندارم تکلیف چیست وازطبقه اضافه بنا در قرارداد صحبتی نشده بود ولی یه طبقه اضافه کرده وبه مالکین چیزی نمیدهدممنون میشم جواب رودرحد سوادم که متوجه بشم توضیح دهید.زیردیپلم
منیژه افشار
حدود اختیارات قراردادهای مشارکت مدنی ساخت در مقابل اشخاص ثالث
با سلام
در سال 98 قرارداد پیش خرید ملک با شرکتی منعقد نمودیم که ثبت نشده و شرکا در قالب مشارکت مدنی در پروژه مشارکت داشته اند.
سازنده یا همان قرارداد مشارکت مدنی ساخت به تعهدات خود در مقابل خریداران یعنی تحویل ملک عمل ننموده و خریداران قصد شکایت دارند.
سوال بنده این است که آیا امکان شکایت کیفری با توجه به عدم ثبت شرکت توسط خریدارانی که ملک را پیش خرید کرده اند وجود دارد و اینکه کلا مسیولیت قراردادهای مشارکت مدنی ساخت در مقابل اشخاص ثالث و حدود اختیاراتشان در قانون چه میزان است؟
ممنون