Milad Naderi
مواردی که برای گرفتن کارآموز در شرکت باید مد نظر گرفت؟!
سلام وقت بخیر
تعدادی زیادی از دانشجویان طی این سال جاری درخواست کارآموزی در شرکت بنده رو داشتن و بنده چون نمیدونستم از لحاظ حقوقی چه مواردی رو باید رعایت کنم قبول نکردم. الان میخوام برای شرکت کارآموز قبول کنم.
آیا باید با فردی که درخواست دوره کارآموزی را دارد قرارداد ببندم؟
آیا باید کارآموز رو بیمه کنم؟
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (4)
محسن قناعت پیشه
سلام.
قرارداد کارآموزی که نمیشه
یا باید از محل تحصیل نامه برای شما بیاره که ایشون قصد گذراندن دوره کارآموزی در شرکت فلان را بمدت N ساعت دارد
یا اگه طرف فارغ التحصیل هست، یه درخواست کارآموزی با خط خودش بنویسه و تحویل شما بده و داخلش قید شده باشه که هیچ رابطه مالی و حقوقی و استخدامی بین بنده و شرکت نخواهد بود!
توجه داشته باشید قرارداد کارآموزی توام با کار هم داریم، که ایجاد حق و رابطه مالی برای کارآموز در پی خواهد داشت!
آرش حق شناس
با سلام.
قرارداد کار چه یک ساعت باشد چه سه ماه و چه ده سال همگی مشمول تکلیف پرداخت بیمه تامین اجتماعی و مالیات مربوطه است و از این نظر حتی اگر مدت سه ماهه باشد تفاوتی نمیکند.
لازم به ذکر است در قانون ذکر شده که کارآموز باید ۱۵ تا ۱۸ سال سن داشته باشد. در غیر این صورت قرارداد کارآموزی نیست بلکه کار عادی است
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید
الهام شکوهی
حقو حقوق کارگر در خصوص عیدی سنوات
من از سال ۸۸ در دانشگاه مشغول به کار هستم. تا سال ۹۷ مدیریت یک نفر بودند و از سال ۹۷ مدیریت عوض شد. در این سال ها ( عیدی ، سنوات، حق مرخصی، پاداش، از سال ۹۷ مبلغ ساعت اضافه کار، (مبلغی که بابت هرسال خدمت به روی حقوق میرود و حقوق باید بیشتر شود : بابت این موضوع بیمه اجازه ارسال بیمه با حقوق کارگری نداده و با جریمه کردن مجبور شدند پول حق بیمه را به صورت اصولی و با حق اینکه بیشتر شود واریز کردن)
میخاستم بدونم اگه ازشون شکایت کنم بابت این سال ها به من این حق و حقوق تعلق میگیرد؟ اگر تعلق میگیرد اگر مدیر مرکز بگوید که پولی ندارد به من بدهد ایا از ایشان قبول میکنن و پولی به من نمیدهند؟
مهدی معنوی
امضای قرارداد کار زیر ۱۸ سال
من به عنوان کارگر در یک قنادی کار می کنم
یک ماه قبل از اینکه به سن قانونی برسم یعنی ۱۸ سال تمام
صاحب کار من یک قرارداد تنظیم کرد و زیر اون از من یک دست نوشته گرفت که با رضایت قلبی خودم اونجا کار میکنم و با حقوق تعیین شده...
امضا و اثر انگشت هم از من گرفت
ولی جای حقوق خالی بود میخوام بدونم اگر بعد از تاریخ قرار داد من دیگه نرم پیش اون شخص سر کار میتونه از اونجایی من بالای ۱۸ سالمه حقوق پایین تر بنویسه و بگه من از ایشون طلبکارم؟
نون میم
امور شرکتی و کارمندی
سلام وقت بخیر. من کارمند یک شرکتی هستم که از فروردین سال 1400 تا شهریور 1403 به صورت تمام وقت مشغول به کار بودم و این شش ماه اخیر یعنی از مهر 1403 تا اکنون پاره وقت هستم. الان قصد ندارم برای سال آینده مجدد قراردادی ببندم با این مجموعه و این موضوع رو از اول همین ماه بهشون اطلاع دادم. مسئله ای که هست این هستش که عیدی امسال رو به من ندادن و میگن که رفته توی تسویه، همچنین قصد پرداخت حقوق اسفندم رو هم ندارند و این رو هم بردن توی تسویه، بابت سنوات هم میگن که هرموقع داشتیم میدیم. به نظر شما این موارد طبق قانون هست و مجاز به همچین رفتاری هستن؟