وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

میلاد حسن پور

موارد قانونی کسب و کار اینترنتی

سلام و خسته نباشین. من میخواستم یک نرم افزار خدماتی یه چیزی شبیه دیوار و شیپور راه بندازم اما میخوام برای جذب مخاطب  بیشتر فعلا به صورت رایگان به دست مردم بدم ولی بعد از اینکه تعداد کاربر های فعال بیشتر شد خدمات ارائه شده رو پولی کنم میخواستم بدونم که قوانینش به چه صورت است؟البته من میخوام که تمام کار تولید نرم افزار و پشتیبانی رو بدون داشتن شرکت و کارمند و فقط باتکیه بر دانشم انجام بدم. آیا زمانی که نرم افزارو پولی کردم باید به دنبال پرداخت مالیاتش باشم؟یا از همون اول باید اقدام کنم؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

صنم مقیمی

5 سال پیش

با سلام 

برای راه اندازی کسب و کار های اینترنتی قوانین خاصی وجود  دارد که قانون تجارت الکترونیک از جمله این قوانین است که شامل مباحثی مانند حمایت از مصرف کننده،حمایت از داده پیام های شخصی حمایت از علائم تجاری و قواعد تبلیغ است.

از مهم‌ترین اقدامات اولیه راه‌اندازی کسب‌وکارهای اینترنتی، لزوم دریافت مجوزهای لازم برای کسب وکارهای اینترنتی است.

دریافت اینماد ، پروانه کسب‌وکار اینترنتی، رسانه دیجیتال و مجوز نظام صنفی رایانه‌ای از مهم‌ترین و ضروری‌ترین مجوزهای مربوطه می‌باشد.

البته توجه داشته باشید که به هر حال برای بهتر پیش بردن کسب و کارتان از افرادی کمک بگیرید چرا که با داشتن یک تیم موفق و همراه نتایج بهتری به دست خواهید آورد.

هم چنین طبق اطلاعیه سازمان امور مالیاتی کشور صاحبان کسب و کار های مجازی چه اشخاص حقیقی یا حقوقی مانند سایر فعالان اقتصادی مشمول قوانین مالیاتی مربوطه هستند و می بایستی تکالیف قانونی خود را انجام دهند.صاحبان مشاغل مکلفند ظرف چهار ماه از تاریخ شروع فعالیت مراتب را کتبا به اداره امور مالیاتی محل شغل خود اعلام و نسبت به تشکیل پرونده اقدام نمایند.

با احترام 

تیم حقوقی وینداد 

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

سام ناظم

انتخاب قرارداد مناسب

سلام وقت بخیر
با توجه به مشارکت در بیزینس و شروع فروشگاه اینترنتی با اعضای خانواده چه قراردادی و به چه شکلی توصیه میکنید
خیلی ممنون از شما و سایت خوبتون

پروفایل کاربر

میثم مجیدی

شکایت از خود برنامه ترب

سلام بنده چندین ساله فروشنده اینترنتی درسایت ترب هستن کل این ۳سال فروشگاهم۵ستاره بوده بانشان ضمانت ترب بدونه ۱شکایت وناراضی
بعدارسال کالا برای ۱مشتری ودریافت رسید تحویل از مشتری درباربری چندروزبعد مشتری اعلام کرده کالا رو بعد از بازکردن ونصب کردن واستفاده کردن از دستگاه لامپ داخل بخاری شکسته، ماهم طبق قانون تجارت الکترونیک گفتیم برای عودت کالا باید کالا اکبند باشه نه استفاده کرده وشکسته شده،ترب اول گفت کاربر باید نصف پول لامپ رو بده،کاربر شروع به تحدید وفحاشی کرد،ترب گفت فروشنده باید با هزینه خودش کاملا رایگان کالا رو ارسال وتحویل بده وگرنه پنل رو میبندم، من هم گفتم شما عکس ارسالی کاربر رونگاه کنید میگه دستگاه بدونه ضربه گیر امده چجوری جعبه دستگاه ۴۰ سانت ازکالا بزرگتره بدونه ضربه گیر فقط لامپ۱ ترک ۱سانتی خورده اونم با باربری رفته شهرستان این باید پود بشه.گفتن نه مستندات فیلم وعکس شما قابل اثبات نیست حرف مشتری ملاکه،من کالا رو رایگان با هزینه ارسال خودم تا درب محل کاربر فرستادم ترب هم گفت بلا فاصله بعد ارسال عکس وفیلم بسته بندی کالا ورسید ارسال پنل شما باز و امتیاز شما برگردانده میشه .الان ۳هفته هست کالا ارسال شده اما پنل من باز نشده،ترب میگه کالا که بیمه داشته وبا تیپاکس دوباره ارسال شده هم شکسته شما باید نقدی به کاربر خسارت بدید،لطفا راهنمایی بفرمایید

پروفایل کاربر

امین رضایی

ذکر قوانین و شفاف سازی

با سلام و احترام

اینجانب مالک وب‌سایتی هستم که در حوزه معرفی واسطه‌های معتبر پلتفرم‌های داخلی و خارجی فعالیت دارد. در این وب‌سایت، آیدی واسطه‌ها درج می‌شود و پیش از قرارگیری اطلاعات آن‌ها، از ایشان فیلم و تصاویر مدارک هویتی اخذ می‌گردد.

همچنین، در سایت بخشی تحت عنوان "شفاف‌سازی و قوانین" ایجاد شده که در آن تصریح شده است در صورت بروز مشکل یا وقوع کلاهبرداری، تنها مدارک هویتی واسطه مربوطه به خریدار ارائه خواهد شد. در پایین صفحات سایت نیز قید شده است که استفاده از وب‌سایت به منزله پذیرش قوانین آن می‌باشد.

سوال بنده این است که در صورت بروز مشکل یا سوءاستفاده توسط واسطه‌ها، آیا مفاد این قوانین و اعلامیه‌ها از نظر حقوقی کفایت می‌کند و مسئولیت احتمالی از دوش مالک سایت برداشته می‌شود، یا ممکن است همچنان مسئولیت قانونی متوجه اینجانب گردد؟

پیشاپیش از راهنمایی شما سپاسگزارم.

با احترام