پروفایل کاربر

میلاد حسن پور

موارد قانونی کسب و کار اینترنتی

سلام و خسته نباشین. من میخواستم یک نرم افزار خدماتی یه چیزی شبیه دیوار و شیپور راه بندازم اما میخوام برای جذب مخاطب  بیشتر فعلا به صورت رایگان به دست مردم بدم ولی بعد از اینکه تعداد کاربر های فعال بیشتر شد خدمات ارائه شده رو پولی کنم میخواستم بدونم که قوانینش به چه صورت است؟البته من میخوام که تمام کار تولید نرم افزار و پشتیبانی رو بدون داشتن شرکت و کارمند و فقط باتکیه بر دانشم انجام بدم. آیا زمانی که نرم افزارو پولی کردم باید به دنبال پرداخت مالیاتش باشم؟یا از همون اول باید اقدام کنم؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

صنم مقیمی

5 سال پیش

با سلام 

برای راه اندازی کسب و کار های اینترنتی قوانین خاصی وجود  دارد که قانون تجارت الکترونیک از جمله این قوانین است که شامل مباحثی مانند حمایت از مصرف کننده،حمایت از داده پیام های شخصی حمایت از علائم تجاری و قواعد تبلیغ است.

از مهم‌ترین اقدامات اولیه راه‌اندازی کسب‌وکارهای اینترنتی، لزوم دریافت مجوزهای لازم برای کسب وکارهای اینترنتی است.

دریافت اینماد ، پروانه کسب‌وکار اینترنتی، رسانه دیجیتال و مجوز نظام صنفی رایانه‌ای از مهم‌ترین و ضروری‌ترین مجوزهای مربوطه می‌باشد.

البته توجه داشته باشید که به هر حال برای بهتر پیش بردن کسب و کارتان از افرادی کمک بگیرید چرا که با داشتن یک تیم موفق و همراه نتایج بهتری به دست خواهید آورد.

هم چنین طبق اطلاعیه سازمان امور مالیاتی کشور صاحبان کسب و کار های مجازی چه اشخاص حقیقی یا حقوقی مانند سایر فعالان اقتصادی مشمول قوانین مالیاتی مربوطه هستند و می بایستی تکالیف قانونی خود را انجام دهند.صاحبان مشاغل مکلفند ظرف چهار ماه از تاریخ شروع فعالیت مراتب را کتبا به اداره امور مالیاتی محل شغل خود اعلام و نسبت به تشکیل پرونده اقدام نمایند.

با احترام 

تیم حقوقی وینداد 

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

بهزاد فتوت نیا

شکایت از دیجیکالا

یک موبایل مدل dogee s40 (ضد ضربه) از دیجی کالا خریده ام... که در مشخصات گفته بدنه و پلیکربنات و آلومنینم است... ولی کمی بعد به دلیل یک ضربه کوچه مشخص شد قسمتی که قرار بوده آلومنیم باشد پلاستیک است... و دیجی کالا به دلیل اینکه بیشتر از یک هفته از اینکه متوجه شدم جنس فروخته شده اصل نیست هیج مسولیتی قبول نمیکند... و گارنتی هم چون گوشی ضربه خورده هیچ مسولیتی قبول نمیکند...

لطفا بفرمایید در اینجا چه جرمی اتفاق انقاده و چگونه باید پیگری کنم؟

پروفایل کاربر

داود عرب بافرانط

خرید اینترنتی

من یک جفت لاستیک خریدم مشکل تاریخ داشته عودت دادم.حالا شرکت همپا لاستیک کرایه را می‌خواهد از پول لاستیک کم کند.

پروفایل کاربر

فاطمه اسفُرم

وام در تلگرام

.سلام من میخوام درتلگرام وام بگیرم چطور بفهمم که این کانال کلاهبرداری میکند یاخیر؟ یک فرم با شماره تماس عکس کارت ملی ویا شناسنامه راخواسته و شمار شایانی چطور اطمینان کنم