میلاد حسن پور
موارد قانونی کسب و کار اینترنتی
سلام و خسته نباشین. من میخواستم یک نرم افزار خدماتی یه چیزی شبیه دیوار و شیپور راه بندازم اما میخوام برای جذب مخاطب بیشتر فعلا به صورت رایگان به دست مردم بدم ولی بعد از اینکه تعداد کاربر های فعال بیشتر شد خدمات ارائه شده رو پولی کنم میخواستم بدونم که قوانینش به چه صورت است؟البته من میخوام که تمام کار تولید نرم افزار و پشتیبانی رو بدون داشتن شرکت و کارمند و فقط باتکیه بر دانشم انجام بدم. آیا زمانی که نرم افزارو پولی کردم باید به دنبال پرداخت مالیاتش باشم؟یا از همون اول باید اقدام کنم؟
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
صنم مقیمی
با سلام
برای راه اندازی کسب و کار های اینترنتی قوانین خاصی وجود دارد که قانون تجارت الکترونیک از جمله این قوانین است که شامل مباحثی مانند حمایت از مصرف کننده،حمایت از داده پیام های شخصی حمایت از علائم تجاری و قواعد تبلیغ است.
از مهمترین اقدامات اولیه راهاندازی کسبوکارهای اینترنتی، لزوم دریافت مجوزهای لازم برای کسب وکارهای اینترنتی است.
دریافت اینماد ، پروانه کسبوکار اینترنتی، رسانه دیجیتال و مجوز نظام صنفی رایانهای از مهمترین و ضروریترین مجوزهای مربوطه میباشد.
البته توجه داشته باشید که به هر حال برای بهتر پیش بردن کسب و کارتان از افرادی کمک بگیرید چرا که با داشتن یک تیم موفق و همراه نتایج بهتری به دست خواهید آورد.
هم چنین طبق اطلاعیه سازمان امور مالیاتی کشور صاحبان کسب و کار های مجازی چه اشخاص حقیقی یا حقوقی مانند سایر فعالان اقتصادی مشمول قوانین مالیاتی مربوطه هستند و می بایستی تکالیف قانونی خود را انجام دهند.صاحبان مشاغل مکلفند ظرف چهار ماه از تاریخ شروع فعالیت مراتب را کتبا به اداره امور مالیاتی محل شغل خود اعلام و نسبت به تشکیل پرونده اقدام نمایند.
با احترام
تیم حقوقی وینداد
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید
بدون نام
نحوه شکایت از پیج اینستاگرامی
خواهرم از یک پیج اینستاگرام ۴۰۰.۰۰۰ تومان خرید کرده. که شرط مرجوعی داشته. وقتی لباسهارو پرو کرده براش کوچیک بوده و مجدد با پست براشون ارسال کرده تا وجه را پرداخت کنن. حالا لباسها به دستشون رسیده اما پرداخت نمیکنن. چطور میتونم ازشون شکایت کنم?
محبوبه ابراهیم زاده
راه اندازی پلتفرم
با سلام، برای ایجاد و ثبت یک پلتفرم نیاز به چه مجوزی هست ؟
حمیدرضا آخوندی
شکایت بابت کنسل کردن سفارش
سلام
من از یک سایت اینترنتی که اینماد هم داره 2 عدد کالا (سفارش گذاری از خارج) خریدم. وجه رو پرداخت کردم. زمان تحویل 45 روز بود. یک عدد از کالاها رو بعد از 4 ماه تحویل دادند. بعد از 8 ماه هم گفتند کالای دوم گم شده و سفارش رو کنسل کردند. در تمام این مدت هم با پیگیری های من مدام جئاب میدادند که در تلاش هستیم هر چه زودتر تحویل بدیم. وجه اون یک عدد کالای کنسل شده رو به من برگردوندند.
میخواستم ببینم میشه بابت تاخیر یا کنسل کردن سفارش ازشون خسارت گرفت. و اینکه من 2 عدد از کلا رو لازم دارم. یک عدد به درد من نمیخوره. میشه اون یک عدد رو مرجوع کنند و وجهش رو برگردونند.