پروفایل کاربر

میلاد حسن پور

موارد قانونی کسب و کار اینترنتی

سلام و خسته نباشین. من میخواستم یک نرم افزار خدماتی یه چیزی شبیه دیوار و شیپور راه بندازم اما میخوام برای جذب مخاطب  بیشتر فعلا به صورت رایگان به دست مردم بدم ولی بعد از اینکه تعداد کاربر های فعال بیشتر شد خدمات ارائه شده رو پولی کنم میخواستم بدونم که قوانینش به چه صورت است؟البته من میخوام که تمام کار تولید نرم افزار و پشتیبانی رو بدون داشتن شرکت و کارمند و فقط باتکیه بر دانشم انجام بدم. آیا زمانی که نرم افزارو پولی کردم باید به دنبال پرداخت مالیاتش باشم؟یا از همون اول باید اقدام کنم؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

صنم مقیمی

3 سال پیش

با سلام 

برای راه اندازی کسب و کار های اینترنتی قوانین خاصی وجود  دارد که قانون تجارت الکترونیک از جمله این قوانین است که شامل مباحثی مانند حمایت از مصرف کننده،حمایت از داده پیام های شخصی حمایت از علائم تجاری و قواعد تبلیغ است.

از مهم‌ترین اقدامات اولیه راه‌اندازی کسب‌وکارهای اینترنتی، لزوم دریافت مجوزهای لازم برای کسب وکارهای اینترنتی است.

دریافت اینماد ، پروانه کسب‌وکار اینترنتی، رسانه دیجیتال و مجوز نظام صنفی رایانه‌ای از مهم‌ترین و ضروری‌ترین مجوزهای مربوطه می‌باشد.

البته توجه داشته باشید که به هر حال برای بهتر پیش بردن کسب و کارتان از افرادی کمک بگیرید چرا که با داشتن یک تیم موفق و همراه نتایج بهتری به دست خواهید آورد.

هم چنین طبق اطلاعیه سازمان امور مالیاتی کشور صاحبان کسب و کار های مجازی چه اشخاص حقیقی یا حقوقی مانند سایر فعالان اقتصادی مشمول قوانین مالیاتی مربوطه هستند و می بایستی تکالیف قانونی خود را انجام دهند.صاحبان مشاغل مکلفند ظرف چهار ماه از تاریخ شروع فعالیت مراتب را کتبا به اداره امور مالیاتی محل شغل خود اعلام و نسبت به تشکیل پرونده اقدام نمایند.

با احترام 

تیم حقوقی وینداد 

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

محمدامین پاس

تخلف در ارسال و عودت وجه

با عرض سلام و خسته نباشید 


من چند هفته پیش از فروشگاه اینترنتی پارسیس موبایل گوشی خریداری کردم اما بعد از گذشت یک ۱۰روز که خبری نشد شخصا تماس گرفتم و گفتن تامین کننده نتوانسته کالا رو تامین کنه و سفارشتون لغو میشه و گفتن که ما با شما تماس گرفتیم و بهتون اطلاع دادیم درصورتی که اصلا با من تماس نگرفتن خلاصه سفارش لغو شد و قرار شد وجه رو عودت بدن اما بعد از دو روز که وجه رو عودت ندادن زنگ زدم و به دروغ گفتم همکارتون با من تماس گرفتن و گفتن کالا براتون ارسال میشه اونم گفت در جریان سفارشتون هستم و روز بعد وضعیت کالا رو به تایید حسابداری تغییر دادن و بعد از دو روز تو وضعیت زدن به دلیل متفاوت بودن نام پرداخت کننده و سفارش دهنده سفارش لغو شده و پول سفارش رو بعد از ۳ تا ۴ روز با کلی پیگیری برگشت دادن ؛برای تک تک مراحل کالا کلی تماس گرفتم و پیگیری کردم تا جواب بگیرم و همچنین یه سفارش دیگه هم از همین سایت چند روز بعد از این سفارش داشتم که همون روز لغو کردم و مبلغش رو با کلی پیگیری بعد از ۱۲ روز عودت دادن.


قوانین سایتشون میگه حداکثر زمان ارسال کالا ۷ روز کاریه و در صورت نبود موجودی خریدار حق هیچگونه اعتراضی ندارد


با توجه به وضعیت فوق شما چه پیشنهادی میکنید البته این شکایت رو در سایت پلیس فتا ثبت کردم ولی اصلا جوابی نگرفتم 

پروفایل کاربر

رزیتا لطفی

قوانین رمز ارز

با سلام
آیا برای پرداخت های استارتاپی از استارتاپ به ارایه دهندگان خدمت می توان از پلتفرم های پرداخت رمز ارز با توجه به تغییرات قوانین در ماههای اخیر استفاده کرد؟
تشکر

پروفایل کاربر

بهزاد فتوت نیا

شکایت از دیجیکالا

یک موبایل مدل dogee s40 (ضد ضربه) از دیجی کالا خریده ام... که در مشخصات گفته بدنه و پلیکربنات و آلومنینم است... ولی کمی بعد به دلیل یک ضربه کوچه مشخص شد قسمتی که قرار بوده آلومنیم باشد پلاستیک است... و دیجی کالا به دلیل اینکه بیشتر از یک هفته از اینکه متوجه شدم جنس فروخته شده اصل نیست هیج مسولیتی قبول نمیکند... و گارنتی هم چون گوشی ضربه خورده هیچ مسولیتی قبول نمیکند...

لطفا بفرمایید در اینجا چه جرمی اتفاق انقاده و چگونه باید پیگری کنم؟

تمامی حقوق مادی و معنوی این وب‌سایت متعلق به وینداد (عدل آفرینان وینا دادگر نوین) می‌باشد