پس گرفتن دامنه ی آی آر فروشگاه اینترنتی

با سلام و عرض خسته نباشید

از حدود 4-5 سال پیش ما یه سایتی رو در قالب فروشگاه اینترنتی راه اندازی کردیم که دامنه ی دات کام و دات آی آر رو هم به اسم خودمون ثبت کردیم و نماد اعتماد و درگاه بانکی رو هم گرفتیم. چند ماه پیش دامنه ی آی آر منقضی شده و کارمند مربوطه سهل انگاری کرده و دامنه رو تمدید نکرده و الان دامنه در اختیار فرد دیگه ای هست که قصد فروشش با یه مبلغ بالایی رو داره. نام تجاری ما هنوز ثبت رسمی نشده ولی آیا با اتکا به اینکه قبلا دامنه در اختیار خودمون بوده و قبل از اینکه دامنه ی آی آر از دستمون بره نماد اعتماد و درگاه بانکی به همین اسم ثبت شده می تونیم ازطریق قانونی اقدام کنیم و دامنه رو پس بگیریم؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

محمدجواد حسن لی

3 سال پیش

سلام. بنده به عنوان ارشد IT جوابتون رو میدم.

برخلاف انتظار ایشان هیچ کار غیرقانونی انجام ندادن که شما بتونید ازشون شکایت کنین. همچنین در قوانین nic ذکر شده که هنگام اتمام اعتبار دامنه از ۱ماه قبل حدود ۳ تا ۵ اخطاریه برای صاحب امتیاز دامنه ارسال شده است. همچنین پس از آن تا ۲ ماه دامنه تعلیق بوده است. متاسفانه شما همه این زمان ها را از دست داده اید و راهی جز خریدن امتیاز دامنه از آن فرد مذکور ندارید‌.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

امین شاهد

چند سئوال مهم در مورد مالیات فروشگاه اینترنتی

عرض سلام و احترام
1- در مورد فروشگاه اینترنتی در صورتی که مشابه دیجی کالا، تعداد زیادی کالا از انواع مختلف کالا (موبایل، تخت، مبلمان، خوراکی و...) جهت فروش داشته باشیم چگونه باید نسبت به محاسبه مالیات اقدام کنیم؟
2- در صورتی که در مورد سئوال1 کار ما به صورت خریدبا قیمت همکار از فروشنده مبدا و فروش در سایت باشد وضعیت محاسبه مالیات به چه صورت می شود؟
3-در صورتی که کار ما به صورت صرفا پورسانتی از فروش باشد محاسبه مالیات و اثبات آن به چه صورت می باشد در حالی که کل مبلغ خرید کالا در حساب ما تراکنش خورده است و ممکن است در مواردی فروش پورسانتی و همانند سئوال2 توامان باشد و تفکیک این دو مورد به چه صورت قابل اجراست؟
4- با مشاوره ای که با یکی از ادارات مالیات داشتم می گفتند مالیات فروشگاه های اینترنتی 4% سود و یا در صورت عدم توان اثبات به علت تعدد کالا و دشواری کار 4% گردش حساب صاحب سایت می باشد که می خواستم از صحت این موضوع نیز اطمینان حاصل کنم.

ببخشید تعداد سئوالات زیاد شد ولی بنظرم مهمترین دغدغه دوستان در حوزه فروشگاه اینترنتی موارد فوق باشه.
با تشکر ویژه از شما و سایت خوبتون.

پروفایل کاربر

زهره زکی

فروشگاه اینترنتی شرکتی

سلام روز بخیر ما یک شرکت تولیدی هستیم که محصولات پلیمری تولید میکنیم به تازگی در بستر اینترنت(سایت و اینستاگرام)فروشگاه اینترنتی زدیم که یکی از محصولات شرکت رو به صورت انبوه در فروشگاه به فروش میرسونیم. ای نماد و درگاه هر دو حقوقی هستند پس تمام درامد فروشگاه وارد حساب شرکت میشه و مالیات عملکرد شرکتی محاسبه میشه کلا سوال من این بود که کار منطقی و صحیح اینه که ما انجام دادیم؟یا ای نماد و درگاه به شکل حقیقی صحیح تره؟با توجه به اینکه دی جی کالا هم بک گراند شرکتی داره

کدام راه هم اصولیه هم به نفع ماست

و یک سوال دیگه در نرم افزار حسابداری درامدها و هزینه های فروشگاه در نرم افزار شرکت سند بخورن؟

شکایت از دیجی کالا بیزینس

با سلام
تعداد ۳۰۰۰ عدد شامپو از دیجیکالا بیزینس خریداری کردم، به فاصله کوتاهی، قبل از تحویل کالا متوجه شدم که کالا اشتباه خریداری شده، خواستار تعویض کالا شدم ولی متاسفانه قسمت پشتیبانی به هیچ وجه مرجوع یا تعویض نمیکنند، در صورتی که کالا حتی هنوز تحویل هم داده نشده
چطور میتونم به این موضوع رسیدگی کنم؟

تمامی حقوق مادی و معنوی این وب‌سایت متعلق به وینداد (عدل آفرینان وینا دادگر نوین) می‌باشد