
کاوه متمادی
بیمه کارمند با هزینه خودش
اگر کارمندی در قرارداد کار به صورت 20 روز ساعت کاری داشته باشد و به همین تعداد روز هم حقوق متناسب با قانون کار دریافت کند.آیا اگر بیمه این فرد به جای ۲۰ روز, به درخواست خودش ۳۰ روزه رد شود و او مابقی آن ۱۰ روز را پرداخت کند. این روند مشکل حقوقی دارد؟ و چطور می توان این مورد را در قرارداد کار اضافه کرد؟
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

خانم بیگی
عدم تبعیت از قانون وزارت کار .رفاه وتعاون اجتماعی
درود مجدد
قبل از هرچیز ممنون بابت پاسخگوییتون
اما بهتره دقیقتر سوالمو مطرح کنم:
بنده از آذرماه 98 در یک مجموعه خصوصی قرارداد تمام وقت بستم (طبق شرایط وزارت کار)
اما دوماه دی و بهمن ماه98 به صورت تمام وقت و چهارماه (خرداد تا شهریور99 به صورت شیفت بندی) مشغول به فعالیت بوده ام .البته نه به صورت فصلی و موقت بلکه بخاطر شرایط کرونا هفته ای دوروز شیفت داشتم(باتوجه به سامانه ی حضوروغیاب قانونی)
اما نه تنها عیدی سال98 و اضافه ی بنده پرداخت نشد بلکه بعدازگذشت یک سال همچنان برای بیمه بنده اقدام نکردند و مدیریت مدعی هستند دوره ی آزمایشی تمام نشده. درصورتی که بنده گواهی سابقه ی کار سه ساله و رضایت کارفرما ازکارمند ارائه دادم پس مدیریت شهربازی اجازه نداشتند بیش از یک ماه موقعیت بنده رو معلق نگه دارند.
اما الان بعد از گذشت یکسال، بیمه.اضافه کاری. عیدی و پاداش بنده پرداخت نشده هیچ استخدام هم نشدم...!
اصلا مشخص نیست از کدوم قانون تبعیت میکنند!
میخوام بدونم 4ماه عیدی کامل به بنده تعلق میگیرد یا طبق شیفت بندی مصوبه ی کرونا (یعنی روزانه)؟؟؟
بیمه .اضافه کاری و مزایا چطور؟؟؟
ممنون میشم اگر مجدد زحمت بکشید و پاسخ بدید
سپاس فراوان

ترلان پارسا
شرایط قانونی بودن قرارداد های کاری
سلام و عرض احترام
من تقریبا یک ماه پیش یه قرارداد کاری با یه موسسه کنکوری بستم ، بعد از اینکه رفتم سرکار همون روز اول یکی از همکارا بهم گفتش قراردادت رو خوندی ؟ ۲۵۰ ساعت اول رو باید رایگان کار کنی و حقوقی نداره و منم دیگه نرفتم سرکار بعد از دو هفته بهم زنگ زدن و گفتن که ترک کار کردی و قراردادت فسخ میشه باید خسارت بدی ( چون که برای ۳ ماه بسته بودم و کلا یه روز رفته بودم) گفتم که تایمم پر شده و دیگه نمیام و اونا هم گفتن که باید ۵ میلیون بدی برای اینکه زودتر از موعد فسخ کردی ... و اینکه اصلا قرار داد های یک ماهه و دوماهه ندارن و باهمه ۳ ماهه و شیش ماهه میبندن میخوام بدونم این قرار داد قانونیه؟ کارفرما میتونه همچین بندی رو داخل قرار داد بزاره؟

محسن قناعت پیشه
قرارداد کار
سلام. عمدتا در قرارداد های حسابداری، مرجع داوری و حل اختلاف را چه نهادی قید می گردد؟