
حسین حقیقی
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)

مهرنوش فتاحی
با سلام و وقت بخیر
مطابق ماده 11 طرفین میتوانند با توافق یکدیگر مدتی را به نام دوره آزمایشی کار تعیین نمایند. در خلال این دوره هر یک از طرفین حق دارد بدون اخطار قبلی و بدون آنکه ملزم به پرداخت خسارت باشد رابطه کار را قطع نماید. در صورتی که قطع رابطه کار از طرف کارفرما باشد، وی ملزم به پرداخت حقوق تمام دوره آزمایشی خواهد بود و چنانچه کارگر رابطه کار را قطع نماید، کارگر فقط مستحق دریافت حقوق مدت انجام کار خواهد بود. مدت این دوره باید در قرارداد کار مشخص شود.
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

سمانه صادقی
سقف ساعت کارکرد در قرار داد مشاوره
در قرار داد مشاوره، حداکثر ساعت حضور مشاور در ماه چند ساعت می تواند باشد؟
آیا از مقدار معنی بیشتر مشمول بیمه نمی شود؟
طبق بند 5 نمونه قرار داد مشاوره در سایت، مشاور حتما باید در محل شرکت حضور داشته باشد، این با نوع قرار داد در تضاد نمی باشد؟

پریسا پروینی
نحوه عقد قرارداد کار بدون دریافت بیمه
با سلام
من کارگاهی دارم که ثبت حقوقی نشده و به همین دلیل نمیتونم برای کارمندم بیمه رد کنم. باهاش توافق کردم و مبلغ بیمه رو نقدی از من دریافت میکنه که اگر خواست بیمه خوداشتغالی رد کنه برای خودش. میخواستم بدونم چه نوع قراردادی باید با ایشون امضا کنم که در آینده نتونن شکایت و مطالبه ای از من داشته باشن؟ اینطور که تحقیق کردم حتی در صورتی که تعهد محضری هم بدهد که بیمه نمیخواهد، باز هم امکان شکایت دارد.

حسین سعادتی
قرارداد کار بین کارفرمای دارای شخصیت حقیقی با یک کارمند
با سلام
۱. ایا برای اینکه بتوانیم یک کارمند را استخدام کنیم حتما باید شخصیت حقوقی داشته باشیم یا به عنوان یک شخص حقیقی هم می توانیم استخدام کنیم؟
۲. اگر ممکن است با داشتن شخصیت حقیقی کارمند استخدام کنیم ایا قوانین کار و غیره در مورد شخص حقیقی ( خودمان ) هم موضوعیت دارد ؟
۳. ایا قانون حق و حقوق یک شخص حقیقی ( مثلا تعهدنامه عدم افشا - تعهدنامه عدم رقابت - مالکیت معنوی و .... ) که کارمند استخدام کرده را هم حمایت کرده به رسمیت میشناسد ؟
لطفا موارد فوق را توضیح دهید. با سپاس