مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

معین رضایی

2 سال پیش

کار به شکل کارمزدی

با سلام. شرکت بنده به شکل کارمزدی و به ازاء هر سندی که کاربر ثبت می نمایدکارمزد به آن شخص تعلق می گیرد و به همین امر یک ماه ممکن است فرد کمتر از حداقل قانون کار حقوق دریافت نماید و یک ماه هم بیشتر.نکته مهم دیگر این می باشد که شرکت ملزم می داند که فرد 8 ساعت کار روزانه داشته باشد.می خواستم ببینم چگونه قرارداد کار تنظیم گردد تا در ماههایی که فرد کمتر از قانون کار حقوق دریافت می کند، شرکت دچار جریمه قانونی نگردد.

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

سمانه صفاییان

7 سال پیش

قرارداد حق التدریس

به قرارداد حق التدریس عیدی و سنوات تعلق می‌گیرد؟

پروفایل کاربر

مینا غفور

2 سال پیش

کلاهبرداری

فردی در ازای تحویل آپارتمان ۵ سال پیش یک میلیارد و ۷۰۰ از من گرفت .سپس متواری شد .بعد ۵ سال با حکم دادگاه پیداش کردیم و الان زندان هست ولی پول ندارد بر اساس محاسبه ی روز ۱۸ میلیارد باید بدهد . چه کار قانونی و به نفع خودم می توانم انجام بدهم .می‌گوید آزادم کن پول جور کنم ولی دروغ می گویدد

پروفایل کاربر

علی ایرجی

8 ماه پیش

سفته در قرارداد کاری

سلام.من با یک شرکت میخوام قرارداد ببندم گفتند یک سفته بدم که در وجه شرکت باشه و عندالمطالبه باشه ولی تو سفته ذکر نشده بابت حسن انجام کار هست.یک برگه دیگه هم ازم امضا گرفتن که شماره سفته درج شده ونوشته شده که سفته بابت حسن انجام کار هست ولی فقط من امضا کردم اونا امضا نکردند و رسیدی هم بابت اینکه سفته بابت حسن انجام کار هست بهم داده نشده.در این شرایط ایا شرکت میتونه از سفته سوء استفاده کنه در شرایطی که من کارمو درست انجام بدم ولی سفته رو اجرا بزاره ؟ چیکار باید انجام بدم که مشکل قانونی واسم پیش نیاد؟