مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

امیر احمدی

2 سال پیش

تبدیل وضعیت ایثارگران

سلام و با آرزوی توفیق. بنده از فروردین 1400 با یکی از سازمان های مستقیم زیرمجموعه وزارت دفاع قرارداد مستقیم(بصورت پروژه ای) دارم . بنده فرزند ایثارگر هستم و در طی دوسال متوالی به اداری سازمان موارد مختص به تغییر وضعیت ایثارگران را یادآوری کردم ولی هربار زیربار نرفتن و گفتن این ربطی ب ما نداره .. بنده بالاخره پس از دوسال مجبور به شکایت به دیوان شدم و دیوان حکم داد که اول از سازمان مربوطه و سازمان امور اداری شکایت کنم . و بنده نیز این کار را انجام دادم .. میخواستم بدونم ک با توجه به اینکه بنده از 1400/1 در این سازمان حضور دارم و بیمه کامل هم برام رد شده .. آیا با این شکایت به نتیجه میرسم یا خیر؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

سعید مرادی

1 هفته پیش

موارد ذکر شده قولنامه

سلام. زمینی به مساحت 2000 متر داریم که یک سوله 200 متری هم در یک گوشه زمین هست. ما 1000 متر زمین و سوله را فروختیم و 1000 متر زمین دیگه برای خودمون نگه داشتیم. برای سوله برق 3فاز 32 آمپر گرفته بودیم و در قولنامه ذکر کردیم که 10 آمپر را شخص خریدار سوله استفاده کند و 22 آمپر باقی مانده برای 1000 متر زمین باقی مانده خودمان وقتی ساختمانی درست کردیم استفاده خواهیم کرد. الان خریدار شکایت کرده که همه برق برای سوله هست و ما حقی در برق نداریم. آیا ما میتوانیم طبق امضای قولنامه کاری انجام بدیم که برای 1000 متر زمین خودمون برق داشته باشیم؟

پروفایل کاربر

بهار رضایی

4 ماه پیش

وکالتذملک

ملکی قولنامه زدم ایا بجزاستعلام ملک و مالک اول باید استعلام فردی که وکالت دردستش برلی فروش هست هم گرفته شود

پروفایل کاربر

امیر خادمیان

2 سال پیش

خشک شدن درخت توسط همسایه

باسلام؛
همسایه جانبی ملک اینجانب بعلت گودبرداری باعث شده ۴ اصله درخت قدیمی داخل ملک من که در مرز دیوار مشترک حیاط قرار داشت و تا سال گذشته سبز بود بخاطر پیش رفتن ریشه ها در ملک ایشان تخریب شده و خشک شود .
از آنجا که اداره فضای سبز شهرداری بابت هر اصله درخت خشک شده از مالک زمین جریمه سنگینی میگیرد سازنده مذکور مشکل پیش آمده را گردن نمیگیرد .آیا میتوانم از ایشان شکایت کنم ؟
از کجا باید شروع کنم ؟