امیر احمدی
تبدیل وضعیت ایثارگران
سلام و با آرزوی توفیق. بنده از فروردین 1400 با یکی از سازمان های مستقیم زیرمجموعه وزارت دفاع قرارداد مستقیم(بصورت پروژه ای) دارم . بنده فرزند ایثارگر هستم و در طی دوسال متوالی به اداری سازمان موارد مختص به تغییر وضعیت ایثارگران را یادآوری کردم ولی هربار زیربار نرفتن و گفتن این ربطی ب ما نداره .. بنده بالاخره پس از دوسال مجبور به شکایت به دیوان شدم و دیوان حکم داد که اول از سازمان مربوطه و سازمان امور اداری شکایت کنم . و بنده نیز این کار را انجام دادم .. میخواستم بدونم ک با توجه به اینکه بنده از 1400/1 در این سازمان حضور دارم و بیمه کامل هم برام رد شده .. آیا با این شکایت به نتیجه میرسم یا خیر؟
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (0)
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید
ت م
ازدواج
باسلام پرونده ای مطرح شده است؛ دختری به سن ۲۰ سالگی رسیده و قصد ازدواج با شخص معینی را دارد اما پدر ایشان همسر دیگری اختیار نموده و در استان دیگری سکونت داشته و دختر ایشان نیز هیچ گونه دسترسی به وی نداشته تا رضایت او به منظور ازدواج با مخاطب مورد نظر خویش را جهت ثبت در دفتر ازدواج دریافت نماید. در این حالت تکلیف چیست؟
مریم سلمانی
چک برگشتی و اعسار
سلام وقت بخیر از یکی چک دارم600ت چک ایشان برگه خورده ایشان تقاضای ابطال کرده و ایشان تهمت سرقت و جعل زده تا دوسال ب قانون اثبات کردم ک من این کارو نکردم و رای قطعی ب نفعم صادرشد تو این دوسال طرفم دوبار اعسار زده و رد شده طرفم بازنشسته هم هست انداختمش زندان الان یک ماهه زندانه و دوباره اعسار زده آیا چون رفته زندان اعسارش قبول میشه؟
اقاجانی ملکی
خطبه طلاق
سلام واحترام
بنده خانم هستم وحکم قطعیت عدم سازش بوسیله وکالت حق طلاق گرفتم برای جاری شدن خطبه طلاق
الان میتونم بواسطه دوتاوکیلی که برای خودم واون اقا گرفتم برم محضر وخطبه جاری بشه وهیچ کدوم ازما نریم فقط دوتا وکیل ها بروند؟؟من وکالت طلاق کامله کامل یعنی همه حق هاداخلش هست