مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

بهرام کاظمی

2 سال پیش

هیئت مدیره

سلام
آیا میشود به دلیل اینکه تعداد داوطلبان عضویت در هیئت مدیره برابر یا کمتر از تعداد مورد نیاز باشد اعضای هیئت مدیره را بدون رأی گیری انتخاب کرد و صورتجلسه نوشت و به امضای سهامدران رسانید

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

حامد ثامری

3 هفته پیش

شکایت در دادسرای انتظامی وکلا

آیا برای شکایت از یک وکیل برای عدم استرداد و سواستفاده از اسنادضمانت،حتما باید اون وکیل با شما قرارداد وکالت داشته باشد؟چون بنده مراجعه کننده بودم و قبل از عقد قرارداد وکالت پشیمون شدم ولی ایشون اسنادضمانتی که برای ضمانت پرداخت حق الوکاله بهشون دادم رو پس ندادن و درحال سواستفاده از اون اسناد هستن،شکایت کیفری کردم ولی میخوام بدونم باتوجه به اینکه قرارداد وکالت ندارم،آیا میتونم تو دادسرای انتظامی وکلا هم شکایت کنم؟

پروفایل کاربر

علی یاری

2 سال پیش

مطالبه وجه

سلام 

خسته نباشید 

بنده مبلغ ۱۵۰ م از طرف شخصی که براش کار می کردم برای شخص دیگر واریز کرده ام ولی حالا پولم را نمی دهند چطور می توانم شکایت کنم؟؟

ممنون

پروفایل کاربر

سید احسان ساکبی

8 ماه پیش

زمین وراژتی

سلام
تعدادی زمین هست برای پدربزرگ پدرم هستن و طبق اظهار نامه ثبتی قبل سال ۱۳۳۰ به نام پدربزرگ پدرم هستن و نقل و انتقال ثبتی روی پلاک ها انجام نشده، پدر بزرگم و پدرم رحمت خدا رفتن ، بعد از فوت پدربزرگ و پدرم ، طبق بررسی هایی که کردم بچه های یکی از عموهای پدرم تعدادی از زمین ها مصالحه کردن با مردم بدون انتقال سند رسمی و مردم پلاک فرعی روی آن پلاک های مادر گرفتن ، بصورت آگهی کردن و حضور بقیه ورثه قایم کردن ، و تعدادی زمین با زمین شهری مصالحه کردن سال ۱۳۶۸ و مجدد حضور بقیه ورثه قایم کردن و حکم صحت معامله از دادگاه گرفتن به اسم خودشون ، اسنادی که دارم استعلام اداره ثبت اسفند سال ۱۴۰۳ هست که هنوز پلاک ثبتی به صورت اظهار نامه ثبتی به نام پدر پدربزرگم هست ، انحصار وراثت پدر پدربزرگم که پلاک زمین ها درج شده و برگه پرداخت مالیات زمین ها حدود سال ۱۳۳۰ ، حکم صحت معامله دادگاه سال ۱۳۶۸ که آنها گرفتن برای زمین شهری ، الان باید چطور و از کی اقامه دعوا کنم؟ مصالحه نامه ها دست ما نیست.