
زهرا امینی
فروش جزوه
سلام اگر بنده جزوه درسی رو از یک موسسه اموزشی خریداری کرده باشم و روی جزوه قید شده باشه حقوق مادی و معنوی برای موسسه محفوظه و فروختنش غیرقانونی و قابل پیگیری هست، بنده میتونم همان جزوهای که خریداری کردم رو به شخص دیگهای بفروشم یا این کار غیر قانونی است؟
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (0)
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

سید حمیدرضا شمس اللهی
عدم حضور در دادگاه به خاطر دوری مسافت و شاغل بودن
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
از 195 تومنی که دادگاه به عنوان دیه تصادف برام نوشت بیمه دانا 65 تومنش رو نداد که من یه شکایت نوشتم دادگاه رفتم که البته از طرف بیمه دانا کسی نیومد بعد از چند روز باز یه احضاریه دیگه اومد که با توجه به دوری مسافت و شاغل بودنم از طریق دفتر خدمات قضایی یه اظهارنامه فرستادم روز دادگاه هم شهر تهران تعطیل بود که همون روز پیام دیگه ای برام اومد که وقت دادگاه رو هفته اینده انداخته بودند که مثل اینکه به اظهار نامه ترتیب اثر نداده بودند
سوال من اینه که ایا میشه به جای حضور در دادگاه به عنوان شاکی نامه ای بفرستم چون راه دوره و شاغل هستم با توجه به اینکه در نوبت اول حضور داشتم؟
ممنون

داود مظاهری
ابلاغ اخطاريه/احضاريه تعيين مهلت جهت انجام کاري براي شخص ذي سمت و مرتبط
باسلام و احترام
بنده به عنوان شاکی طرح دعوایی کردم مبني بر اخلال در نظم و آسايش عمومي و تخريب عمدي اشياء منقول يا غير منقول متعلق به ديگري و توهين به اشخاص عادي و مزاحمت تلفني و ضرب و جرح. پرونده به شورای حل اختلاف ارجاع شد ولی بنده لایحه ای تنظیم کردم که حاضر به صلح و سازش نیستم و درخواست ارجاع پرونده به دادسرا را نمودم و در روز جلسه شورا هم حاضر نشدم. الان برای من از شورای حل اختلاف ابلاغیه ای آمده با مضمون ""با توجه به علت حضور مندرج در اين ابلاغيه به شما ابلاغ مي گردد ظرف مهلت مقرر اقدام ،در غير اينصورت مطابق مقررات اتخاذ تصميم خواهد شد. مهلت حضور : 10روز نوع علت حضور : اخذ توضيح""
با این توضیحات اگر بنده در مهلت تعیین شده به شورا رجوع نکنم ، قاضی میتواند برایم مشکل ایجاد کند یا پرونده را مختومه کند؟ لطفا بنده راهنمایی بفرمایید. پیشنهاد شما وکیل محترم چیست؟
ضمنا روز جلسه شورا ، قاضی به من زنگ زد و اصرار داشت حضوری برم خدمت ایشان تا موضوع فیصله پیدا کند که به واسطه عدم مراجعه به شورا برای من ابلاغیه صادر کرده است. باتشکر