
افشین رضائی
تصرف عدوانی
در یک قطعه زمین 5000 متری، یک قطعه زمین 1000 متری مشاع با سند قطعی مشاعی دارم اما یکی از مالکین با داشتن قولنامه و وکالت محضری قطعه زمین مربوط به من را تصرف کرده، با توجه به اینکه تقسیم نامه ای فعلا بین طرفین نیست، اول اینکه آیا با شکایت عداونی امکان رفع تصرف توسط آن فرد را دارم؟ و آیا امکان تصرف برای خودم وجود دارد؟
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (0)
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

اب اقایی
تصادف ماشین
سلام.بنده یک سال پیش ماشینمو تو بنگاه با مبایعه نامه به دلال فروختم و وکالت تعویض پلاک هم دادم.بعد یک سال دلال ماشینو به یه نفر دیگه فروخته .او طرف هم با یه ماشین دیگه تصادف کرده و مقصر شناخته شده.طرفی که تصادف کرده از صاحب ماشین جدید و من که سند بنامم بود شکایت و طلب افت قیمت کرده.تو دادگاه چیکار کنم؟تو مبایعه نامه شاهد ندارم مشکلی بوجود نمیاد بنظرتون؟

محمدعلی هادی
معرفی مال
سلام من اعسار دادم رد شد اعتراضم کردم اونم رد کردن الان تا چند روز پرونده میره اجرایی احکام ..من میتونم تو اجرایی احکام زمین قولنامه ای به عنوان مال معرفی کنم

محمد طاهری
تغییر در خودرو
سلام عرض ادب ، تعویض سرسیلندر خودرو با سرسیلندر خودرو دیگری بدون تغییر در شماره موتور و بلوکه سیلندر منع قانونی دارد ؟ مثلا تعویض سرسیلندر موتور xu7 پژو که هشت سوپاپ هست با نمونه ۱۶ سوپاپ منع قانونی دارد ؟ آیا مشکلی در بیمه کردن پیش میآورد ؟ آیا مشکلی در تعویض پلاک به وجود می آورد ؟