
امیر خادمیان
خشک شدن درخت توسط همسایه
باسلام؛
همسایه جانبی ملک اینجانب بعلت گودبرداری باعث شده ۴ اصله درخت قدیمی داخل ملک من که در مرز دیوار مشترک حیاط قرار داشت و تا سال گذشته سبز بود بخاطر پیش رفتن ریشه ها در ملک ایشان تخریب شده و خشک شود .
از آنجا که اداره فضای سبز شهرداری بابت هر اصله درخت خشک شده از مالک زمین جریمه سنگینی میگیرد سازنده مذکور مشکل پیش آمده را گردن نمیگیرد .آیا میتوانم از ایشان شکایت کنم ؟
از کجا باید شروع کنم ؟
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (0)
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

محمد رضازاده
درمورد چک
من فروشنده کاشی هستم به یک نفر کاشی فروختم و او هم چک پسرش را داد چک در سررسید مقرر پول نشد و برگشت زدم و به پسرش که صاحب چک بود شکایت کردم و پسرش قبل از اینکه جلبش فرا رسد تقاضای اعساریه نمود درحالیکه هیچ اموالی ندارد حالا آیا من می توانم به پدرش در این پرونده چک شکایت کنم که در واقع اصل خریدار پدرش بود

محمد نیکبخت
واسطه معاملات
سلام؛منو دوستم بازاریاب شبکه ای و واسطه معاملات هستیم؛طی تبلیغات در فضای مجازی مشتریانی تماس گرفتن و تصویر چک صیادی فرستادن و ما استعلام اولیه کردیم و جهت تایید تصاویرش رو در اختیار تولیدی قرار دادیم/با تاییدشون بار رو آزاد کردن و با باربری برای مشتری ها فرستادیم/سفارش دهنده ها الان گوشیشون خاموشه و حساباشون در وضعیت قرمزه/ما استعلام از خط نمیتونستیم بگیریم که به نام صاحب حساب هست یا خیر ولی پرینت پیامها و مکامله بشه گرفت مشخصه/بیجک ارسالی هم هست/ما هیچ کجا رو(زیر فاکتور؛پشت چک؛نوشته جدا)بعنوان ضامن یا تعهد جهت پرداخت در صورت پاس نشدن چک ها امضا نکردیم و ننوشتیم/تولیدی اول فاکتورش چاپیه و با قبول ویزیتوریه ما حتی از لفظ بستانکار جهت تخفیف معاملات و دادن جنس استفاده کرده و ما زیرش امضا هم نکردیم/تولیدی دوم فاکتورش غیررسمیه و فقط اقلام و قیمتاشونه جهت اطلاع رسانی و اجازه خروج اجناس و زیرشو دوستم امضا کرده بدون سربرگ و مشخصات و کدملی و آدرس و حتی شماره(البته مشخصات منو دارن که امضا نکردم) و حتی فاکتور اولو من امضا کردم با فامیل دوستم چون فامیل خودم سخته/مضافم بر اینکه هیچ پرداخت نقدی به کلیه ی حسابهای ما توسط تولیدی ها و طرفین معامله با ایشان از روز افتتاح حساب تا به امروز انجام نشده است/تولیدی اول قبولدار و پذیرفته که با تایید خودش بوده/تولیدی دوم شریکش میگه با این فاکتورها شما باید وجهو بدید که امضا زدید؛البته دمدمی مزاجه و الان به این نتیجه رسیده باید بره دنباله چک ها نمیدونمم چرا!! ما باید چکار کنیم و تکلیفمون چیه؟؟این بندگان خدا چکار باید بکنن؟؟

محمد پورعلی
تقاضای رسیدگی فوری
سلام درخواست اعاده دادرسی دادم شوراقرارعدم صلاحیت زده پرونده روبه دادگاه ارجاع داده چگونه میتونم رسیدگی فوری درخواست بدم ممنونم راهنمایی کنید