وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

حسام حسامي

1 سال پیش

آيا امكان فروش راه پله مشاع به طبقه اول و محدود كردن ورودي ساختمان دوطبقه وجود دارد؟

سال 99 طبقه همکف یک آپارتمان دوطبقه را خریدم. مالک در زمان تنظیم قولنامه دستی ، بندی را اضافه کرد که با توجه به اینکه ساختمان یک پارکینگ دارد و در انتهای پارکینگ دربی (80*170) به طبقه همکف وجود دارد ورودی طبقه همکف از پارکینگ و راه پله متعلق به طبقه اول هست. اما بصورت زبانی هم اعلام کرد منعی برای رفت و آمد از درب اصلی هم وجود ندارد.

سال بعد نیز ملك تفکیک و انتقال قطعی انجام شد و راه پله نيز جز مشاعات آورده شده

حال مالک قبلي، طبقه اول را به شرط ورودی مجزا فروخته و مالک جدید ادعا دارد حق ورود از درب اصلی را ندارم و فقط در موارد جزیی حق استفاده از راه پله آن هم با شرط اجازه از مالک جدید دارم

و در اظهارنامه ای به من ابلاغ کرده.

آیا با توجه به اینکه مالک قبلی هم صورتجلسه تفکیک را امضا کرده و هم سند را انتقال قطعی داده و بنده مالکم ، مالک جدید می تواند ادعايي بکند؟

ضمنا با توجه به بند 3 قانون تملك آپارتمانها انتقال قسمت هاي مشترك همزمان با قسمت هاي اختصاصي قهري مي باشد و تاسيسات و كنتور بنده در راه پله مي باشد و ساير تاسيسات از جمله دو عدد كولر، آنتن ، و تانكر آب در پشت بام قرار دارد كه تنها راه عبور از راه پله مي باشد.

آخرين توافق ما با صاحب اول نيز طبق صورتجلسه تفكيكي كه يكسال بعد از قولنامه دستي تنظيم شده ودرب ورودي و راه پله جزو مشتركات و مشاعات مي باشد.

همچنين درب انتهاي پاركينگ از لحاظ شهرداري و نظام مهندسي ورودي استاندارد نمي باشد و امكان جابجا كردن وسايلي با عرض بيشتر از 80 سانت وجود ندارد.طبق تعريف نظام مهندسي ورودي استاندارد بايد 110*220 باشد.

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

محسن نکوهفرد

1 سال پیش

اعسار در سفته و اعتراض به آن

با سلام و عرض خسته نباشید.من از شخصی سفته به مبلغ ۱۷۰میلیون داشتم شکایت کردم محکومش کردم رای هم قطعی شد بعد درخواست اعسار زد دادگاه اعسارشو قبول کرد بصورت ۷۰پیش ماهی ۷میلیون روزه ۲۷اسفند ۱۴۰۲رای اعسار به ما ابلاغ شد رای هم غیابی نبود و حضوری بود بعدش دقیقا تو تاریخ ۱۹فروردین ۱۴۰۳تو سامانه ثنا دیدم نوشته اعتراض نسبت به تصمیم نهایی از طرف آقای فلان که همون شخصه محکوم شدست ثبت شد حالا این اعتراض چیه و اینکه چقدر طول میکشه کلا قضیه تموم بشه و پیش قسطه منو واریز کنه.ممنون از سایته خوبتون

پروفایل کاربر

رضا برخورداری

3 ماه پیش

قرعه کشی خانگی

سلام مخلصیم خوبین



یه سوال داشتم از خدمتتون من تو یک قرعه کشی (که هر ماه پول میدی و هر ماه یکی اسمش در میاد) شرکت کردم و وقتی که اسمم درومد یسری مشکلات برام پیش اومد نتونستم پرداخت کنم ، در حال حاضر یکی از اعضا ازم شکایت کرده پرونده رفته شورای حل اختلاف ،



مبلغ کسی که میبره هم 28 میلیونه و هر کدوممون نفری 4 تومن ماهی می‌دادیم و من دو ماه رو پرداخت کردم یعنی 8 میلیون



راهکار هست که بگین بتونم باهاش کاری بکنم

پروفایل کاربر

رضا مرادی

2 سال پیش

فروش ملک ورثه ای

سلام . برادرم سال 1393 فوت شده و وراث عبارتند از همسرش و دو فرزند و مادرم . همسر برادرم دو ماه بعد از فوت در سال 1393 اقدام به فروش یکی از املاک سند دار در یکی از شهرهای شمال برادرم را کرده و همان سال ملک را تحویل داده . ولی سند برای خریدار نزده است . نه اصل سند و نه کپی ان نزد مادرم نیست . فقط مادرم شماره پلاک ثبتی ملک را دارد . به نظر اساتید محترم مادرم چطور باید شکایت کند ( حقوقی ویا کیفری ) ؟ و چطور باید ثابت کنم که ملک معامله شده است . هیچگونه مدرکی ندارم ولی ویلای فوق از سال 1393 تحویل خریدار شده است . آیا شکایت خریدار را باید بکنیم یا خیر ؟ . ممنونم که راهنمایی می کنید .