علی چاوش
مدیر ساختمان
سلام.چه بندی در قراداد بنویسم که مسیولتی گردن بنده بابت ااش سوزی یا حوادث دیگر به عنوان مدیر ساختمان نباشد ؟
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (0)
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید
محمد پرسا
ابطال معامله
سال ۹۹باغی خریدم.چند روزی است دادخواستی إمده مبنی بر این که معامله ای که بین فروشنده اولی و دومی انجام شده به علت مال غیر بودن ثمن معامله،مبایغه ما هم که پنجمین خریدار هستیم،هم باطل است.واقعا معامله ما باطل است؟یا نظر قاضی شرط است و امکان این که معامله ما صحیح باشد وجود دارد.معامله ما کاملا قانونی است.
با سپاس
احمد احمدی
بستن چک
باسلام خدمت کارشناسان محترم. کابینت ساز در زمان تعیین شده کار رو تحویل نداده و هنوز ناقصه. من میخوام جلوی چکهایی که بهش دادم رو ببندم. تحت چه عنوانی میتونم از دادگاه دستور مسدودی چک بگیرم؟ باتشکر
کوثر حسن بیگی
ایجاد مزاحمت
سلام وقت بخیر
میخواستم ببینم اگه ی دختر ۴سال با ی پسر باشه و بعد متوجه بشه مناسب هم نیستن و اون دوستی و تموم کنه میتونه بخاطر تهدید های پسر شکایت کنه؟!