
امیر سعیدی
درخصوص سفته
باسلام بنده از شخصی اشنا حدود یکسال ونیم پیش بابت هزینه های مالی وخدمات وسایر...ازشخصی اشنا مبلغ 400میلیون تومن سفته درصحت وسلامت وبدون هیج جبر واجباری باامضاواثرانگشت خودشخص بدون تاریخ وسفید گرفتم که بصورت شفاهی گفتند وقرارشد چهارفقر سفته رونهایتش درطول یه درچندمرحله پرداخت کنند ..ولی نکردند والان بااینکه طرف 47ساله وباسواد واز کاملا مبلغ سفته روچک کرده ومیدونسته ولی الان منکرمیشه که من 40تومن بدهکارت بودم نه 400میلیون ومیگه من که درامد رسمی وثابتی یاوسیاوسیله وپولی ندارم بدم درصورتی که چندین سال تویه مغازه بزرگ کارمیکنه وهرماه ده الی 12میلیون میگیره ویک واحد اپارتمان بنام خودش داره که ساکن وارزشش مبلغ 3میلییارد تومان....طفا راهنمایی بفرمایید ممنونم درضمن نامبرده
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (0)
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

کاربر ویندادی
ارسال لایحه بجای حضور در جلسه نخست دادگاه حقوقی
بنده با شخصی معامله ای انجام دادم و پس از توافقات و پرداخت وجه جهت ثبت سند با چند نفر شاهد به دفتر ثبت اسناد رسمی مراجعه کردیم، در سند ارزش منطقه ای ملک به عنوان مبلغ درج شده و قید شده که نقدا و تماما پرداخت گردیده و کلیه خیارات خصوصا خیار غبن ساقط گردیده است. حال پس از ۱۰ سال و فوت آن شخص، یکی از ورثه ادعا نموده چون مبلغ بیع مشخص نیست، سند باید ابطال گردد. بنده نیز امکان اثبات پرداخت مبلغ ثمن واقعی را پس از این همه سال ندارم چون فقط خودم و فروشنده از آن مطلع بودیم و بنابراین بنا ندارم آن را افشا کنم.
حال جلسه اول دادگاه با جلسه دیگرم در شعبه دیگری از دادگاه دقیقا در یک زمان است و بنده به توصیه یکی از دوستان قصد ندارم در این جلسه دادگاه شرکت کنم تا مجبور به توضیح ثمن واقعی بیع نباشم. که ظاهرا الزامی جهت افشای آن نیز وجود ندارد، مگر این که قاضی بپرسد.
سوال اول اینکه آیا عدم حضور در جلسه اول رسیدگی و ارسال لایحه و رونوشت مدارک بجای حضور برای بنده مشکلی ایجاد می کند؟
سوال دوم اینکه با توجه به اینکه در پرونده ای دیگر ثمن واقعی این معامله را عنوان کرده ام و خواهان از آن اظهارات بنده مطلع است، آیا مشخص شدن یکسان نبودن ثمن واقعی و مبلغ درج شده در سند می تواند برای من مشکلی ایجاد نماید؟ دفتر ثبت اسناد آن موقع توضیح داد که بخاطر کمتر شدن مالیات پرداختی عرف بر این است که ارزش معاملاتی بجای مبلغ واقعی درج گردد.
ممنون خواهم شد اگر به هر دو سوال پاسخ دهید و بی نهایت ممنون بابت وقت گرانبهای شما

محمود توکل زاده
اختلاف وراث
با سلام و عرض ادب.
پدر بنده سال گذشته فوت نمونده اند. ایشان در یکی از اموال خود که شامل یک مغازه و گاراژ میباشد با یکی از برادرانم صلح نموده اند و سه دانگ کل این ملک به همراه نصف سرمایه داخل آن را طی یک صلحنامه به ایشان واگذار کرده اند. ایشان در وصیت نامه خود ذکر نموده اند که حساب دفتری و اختیار امو مالی سرمایه خود را(نه اختیار خود سرمایه) به برادرم داده اند تا ایشان مخارچ مربوط به خمس و ذکات و مواردی از این قبیل را پرداخت کنند ولی عنوان نکرده اند که سهم سرمایه خود را نیز به ایشان واگذار کرده اند.
حال ایشان با استناد به این بند وصیت نامه ادعا دارند که چون پدر بنده امور مربوط به خمس و ذکات و سایر امور مالی و دفتری را به ایشان محول کرده اند پس در این صورت کسی که خمس مال خود را پرداخت نکند و آن را به عهده کسی دیگر بگذارد پس خود آن مال نیز متعلق به او نیست و از تقسیم سرمایه ذکر شده بین وراث سرباز میزنند. به نظر شما آیا ادعای ایشان درست است یا سرمایه نیز باید همانند ملک به مطابق قانون بین وراث تقسیم شود؟

زهرا عابدی
پرداخت بدهی
من از کسی ۲۰ میلیون قرض گرفته بودم و برای ضمانت ۶۰ میلیون سفته دادم.متاسفانه نتونستم پرداخت کنم و اون شکایت کرده.الان در بازهی ۲۰ روز فرصت اعتراض زدن من به حکم دادگاهه.حالا پولم اومده و میخوام پرداخت کنم.چیکار باید بکنم؟یعنی با خودش توافق کنم و بگم رضایت بده؟یا بازم اعتراض به حکم رو بزنم؟و...