وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

مهناز محمدی

استعفای مدیرعامل در مسولیت محدود

بنده در شرکتی با ۲۹ درصد سهم رییس هیات مدیره هستم و شریکم مدیرعامل هست با ۷۰ درصد سهم که منفردا حق امضا داره با مهر شرکت.بخاطر عملکردش خصوصا در بحث مالیات اعلام نارضایتی کردم و ایشون به من اتهام ها زده و من دیگه شرکت نرفتم.
حالا که فهمیده‌همه چی در بحث مالیات و .....خودش باید پاسخگو باشه گفته من خیلی وقته استعفا مدیرعاملی ام رو دادم صورتجلسه ای هم امضا شده ولی در واقعیت اینجوری نیست و هیچ آگهی تغییرات سمتی به ثبت نرسیده.الان این شریکم میتونه مدیرعاملی رو بندازه گردن من ؟ آیا صرفا با داشتن یه صورتجلسه ایشون دیگه سمتی نداشته یا بعد ازتاریخ اگهی روزنامه دیگه سمت مدیرعاملی رو‌نداره ؟؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

علی اسعدی

ارثیه

سلام بنده یک ملکی از یه خانم خریدم که فرزند ندارد و شوهرش هم قبل خودش فوت کرده و این ملک هم مال شوهرش بوده که وصیت کرده بعد مرگ من خرج باقیات صالحات شود و این خانم هم در زمان حیات خود به من وصیت کرد که ثمن‌ معامله را خرج دفن کفن مراسم خودم و باقیمانده را برای شوهرم خیرات کنید بعد از مرگ این خانم سه تا برادر وارث اون هست که یکی از آنها شاکی شده و چندین شکایت متعدد برای فسخ معامله کلاهبرداری خیانت کرد ولی به نتیجه نرسید الان شکایت کرده که سهم الارث خودش میخاد و اینکه بدون اجازه ما خرج دفن کفن خواهر ما کرده و ما رضایت نداشتیم در صورتی که ملک مال شوهر این خانم و طبق وصیت شوهر خانم باید خرج خیرات باقیات صالحات شود

پروفایل کاربر

سعید جوادی

پیگیری مزاحمت تلفنی

سلام بر وکلای محترم
یک فردی با من ۱۴ بار تماس گرفت، من در دسترس نبودم که پاسخ بدم...
وقتی متوجه شدم به ایشون زنگ زدم و پرسیدم امر و فرمایش‌تون چیه؟
ایشون به شدت از الفاظ رکیک و فحاشی بر علیه نوامیس اینجانب استفاده کردن!!
من هیچ حرف بدی نزدم و گفتم از شما شکایت میکنم.

سوال اینجانب:
الف) من چطور و از کجا باید از ایشون شکایت کنم؟

ب) من صدای ایشون رو ضبط نکردم، آیا خود دادگاه از آرشیو مخابرات می‌تونه به فایل تماس دسترسی پیدا کنه تا به عنوان مدرک و مستند مورد استفاده قرار بگیره؟

از زحمات شما عزیزان متشکرم

پروفایل کاربر

مریم عاشوری

درخواست اعسار

سال پیش من از شخصی که چک داشتم وبرگشت خورده بود شکایت کردم. نامبرده محکوم به پرداخت شدند و درخواست اعسار ایشون رد شد. مجدد بعد یکسال رفتن درخواست اعسار زدن. مگه امکان داره کسی که حکم جلب داره و محکوم شده مجدد درخواست اعسار بزنه؟