
hamed k
قرارداد بستن بالاتر از سرمایه ثبتی شرکت
شرکت سهامی خاص با 4 شریک و تک امضا با امضای مدیرعامل(مدیرعامل عضو هیات مدیره هست)،آیا میتونه مدیرعامل قراردادی رو امضا کنه که از سرمایه ثبتی شرکت بالاتر باشه؟(حدود 20برابر) و هیات مدیره رو در جریان نگذاره؟مخصوصا قراردادهایی که نیازمند ارایه تضامین بانکی و ... هست؟
البته در اساسنامه و اختیارات واگذاری امضا به این موارد اشاره نشده است.
کلا محدودیتی نسبت به قرارداد بستن وجود داره؟
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (0)
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

پدرام احمدی
مرخصی بدون حقوق
با سلام و عرض ادب. بنده کارمند پیمانی یکی از بانک های دولتی هستم. به دلیل عدم استخدام رسمی در دستگاه های دولتی و با توجه به اینکه جزو افراد دارای سابقه یا خانواده ایثارگر نیستم، قرارداد ما هر ساله با امضا قرارداد جدید یکساله تمدید میشه ولی ما از همه حق و حقوق مادی و اداری همکاران رسمی برخورداریم. بنا بر دلایل شخصی نیاز به یک یا دو سال مرخصی بدون حقوق دارم ولی اداره متبوع با درخواست مرخصی بنده مخالفت کرده. آیا راهی برای گرفتن مرخصی بدون استعفا وجود داره یا نه؟ و اینکه اگر بدون موافقت سازمان به مدت یکسال ترک کار کنم، آیا بانک میتونه منو اخراج کنه؟ با توجه به اینکه برای دریافت وام های مربوط به کارکنان بانک همکارانم ضمانت بنده رو کردن و من نمیخوام اونها به مشکلی بر بخورن.

سپه دار ترابی نژاد
خروج مدرک مهندسی
جهت قطع همکاری با شرکت رتبه بندی که مدت قرارداد به پایان رسیده ،چه اقدامی باید انجام بدهیم

احمد قبادی
افزایش مبلغ پیمان
در صورت افزایش بیش از سقف ۲۵ درصد مبلغ پیمان(صورت وضعیت قطعی بیشتر از ۲۵ درصد اضافه شود)چه راهکار قانونی برای پرداخت به پیمانکار وجود دارد؟