وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

محمود خدابخش

1 سال پیش

خیانت درامانت

با عرض سلام خدمت شما دوست عزیز. خواهری دارم مسن ومریص همچون خودم خانه ای ازشوهرش به نامش شد خواهر کوچکتر باترفندیدرنقش دلسورانه خانهاشرابطورامانت بنام خودکردحالا پساز چندسال اوراادیت میکندوخانه اورا پس نمی دهدهی امروزوفردا میکندکه تا بنزه خدا ازدنیا برودبرای اتبات اینکه خانهمالکیست وچرابنام دیگری هست شاهدان زیادی حاصربه شهادت هستند ممنونم راهنماییربفرمابید

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

اصغر ابراهیمی

3 هفته پیش

عدم انتقال پر وانه بهره برداری به فروشنده

باسلام ووقت بخیرخدمت وکلای عزیز،سه شریک هستیم که یک حلقه چاه ‌کشاورزی راچندسال پیش خریداری کردیم،چاه مذکور دارای پروانه بهره برداری است،ولی حالا که میخواهیم پروانه چاه را به نام خود بزنیم، فروشنده میگویدکه من چاه رافروخته ام و پروانه چاه را نفروخته ام!خواهشمندم باتوجه به اینکه پروانه اصلاح وتعدیل وبه روزشده واسم این جانب در پروانه به عنوان نماینده مالکین چاه است واصل پروانه نیز در دست ماست،راهنمایی فرماییدچه کار کنیم؟ممنون!

پروفایل کاربر

توحید فرشاد

1 سال پیش

ارثیه

اگر شخصی در صلح نامه ای گفته باشه من از ارثیه برادرم شامل ماشین، موتور و غیره هیچی نمیخوام و در آینده نیز اگر ادعایی داشته باشم از در جه اعتبار ساقط است، آیا این شامل کل ارثیه برادر فوت شده میشود؟ وکلمه غیره در این صلح نامه چه حکمی دارد، می تونه بر کل ارثیه شامل بشه؟ با تشکد

پروفایل کاربر

رضا گلی

5 ماه پیش

وکالت بلاعزل روی پروانه کسب

سلام، پدر بنده یه پروانه کسب دارن که حدود ۱۴ سال شخصی دیگر با این جواز کار میکند یعنی پروانه کسب از پدرم و وسایل و کار و سرمایه گذاری از شخص دیگر ، اما این شخص دوسال پیش با یک ترفند که برای باز بودن دستش و پاسخگو بودن در اداره تعزیزات، مالیات، بیمه، و غیره پدر بنده را به محضر برده و یک وکالت بلاعزل از پدرم گرفته، حال امروز پدر بنده میخواهد که صاحب جواز هست میخواهد پروانه کسبش را از این مغازه بردارد، که این شخص مدعی هست شما هیچ کاری نمیتوانید بکنید چون من وکالت بلاعزل گرفتم و هیچ اقدامی روی پروانه کسب نمیتوانید بکنید !!!

با مراجعه به یکی از دفاتر اسناد و پرینت برگه وکالت بلاعزل متوجه شدیم در بند آخر وکالت ذکر کرده علاوه بر اختیارات دیگه ، صاحب جواز که پدرم باشن حق انتقال، تغییرنام، تغییر نشانی وغیره پروانه کسب را ندارن!!

توروخدا اگه میشه راهنمایی کنید که چگونه پروانه کسب پدرم این پیرمرد زحمتکش را از دست این آدم شیاد بتوانیم بگیریم؟؟؟





خیلی خیلی ممنون از پاسختان