مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

سارا حسینی

1 سال پیش

نحوه تقسیم حقوق متوفی

سلام.وقت بخیر.ایا حقوق جانباز متوفی در صورتی که فقط یک دختر داشته باشد و همسرش فوت کرده باشد.به دختر فاقد شغل و مجرد به طور کامل می رسد.یا درصدی از حقوق را به دختر می دن

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

امیر شهریاری

3 ماه پیش

در ادامه سوال قبلی درباره تقسیم ارث

درصورتی که بخواهیم برای هریک از ورثه سند تک برگ بابت ملک پدربزرگ صادر شود و همکاری یکی از ورثه ممکن نباشد مراحل انجام کار به چه صورت است؟ باتشکر

پروفایل کاربر

فاطمه نجف زاده

1 سال پیش

تغییر نام

سلام وقت بخیر من از شهرستان برای تغییر نام فاطمه اقدام کردم اما متاسفانه در تجدید نظر هم رد شد میخواستم بدونم میتونم دوباره از تهران اقدام کنم و یا اینکه به دلیل پرونده قبلی نمیشه؟

پروفایل کاربر

یاسر عباسپور

10 ماه پیش

اعاده حیثیت

سلام بنده مامور انتظامي هستم طی ماموریتی ناچار به استفاده از اسپری اشک آور شدم که دو نفر علیه بنده ابتدا در دادسرای نظامی شکایت نموده اند و دادسرا نظام عدم صلاحیت رسیدگی صادر کرده و ارجاع شده به شعبه بازپرسی دادگاه عمومی و انجا هم قرار منع تعقیب برا پرونده صادر شده البته اتهامات وارده علیه بنده استفاده غیر مجاز از اسپری اشک آور و توهین اهانت بوده حالا بنده میتوانم برا اعاده حیثیت شکایت کنم؟
ممنونم