مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

مصطفی قهرمانی

ادعای مشکل فنی خودرو بعد از یک ماه از قرارداد

با سلام و احترام
حدودا بیش از یک ماه از معامله ماشین بنده با شخصی میگذرد. حالا بعد از یک ماه شخص مدعی است ماشین روغن کم میکند و تقاضای پول تعمیر از بنده را دارد
بنده که قبول نکردم ولی ایشان میخواهد شکایت کند بابت این قضیه
آیا قابل پیگیری خواهد بود؟
لازم به ذکر هست در متن مبایعه نامه ذکر شده است که این معامله طبق کارشناسی بدنه و فنی انجام گردید.
و در جمله ای دیگر در مبایعه‌نامه آمده خریدار خودرو را طبق کارشناسی فنی و بدنه که خود مراجعه کرده بود، خریداری نمود.

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

محمد حسن شبگرد

پیش فروش آپارتمان

سلام
سلام
یه آپارتمان پیش فروش خریدم که در دفتر املاک ثبت شده است و در اون زمان نقشه ای توسط بنگاه دار به من نشان داد که این نقشه ساخت آپارتمان می باشد اما پس از ۶ ماه از شروع کار.مشخص گردید که نقشه ش تغییر کرده است و به من خبر نداده اند.و فروشنده اصلا به این اعتراض من اهمیتی نمی‌دهد .الان من باید چه کنم .شکایت میتونم بکنم و راه به جایی می برم؟
باتشکر از زحمات دلسوزانه شما

پروفایل کاربر

samaneh dehghani

سلام. امضای بازاریاب در قرارداد فروش

فردی که بازاریابی یک کارگاه چرم را انجام می‌دهد. موقع بستن قرارداد با مشتری آیا بازاریاب مؤظف به امضا کردن قرارداد در قسمت فروشنده می باشد یا مدیریت کارگاه؟

درصورت امضای بازاریاب و تحویل نشدن محصولات به مشتری به هر دلیلی آیا بازاریاب موظف به جبران خسارت وارده بر مشتری است؟

پروفایل کاربر

محمدحسین امیری

منظور از اموال منقول چیه؟

در یک قراردادی من دیدم که از کلمه اموال منقول و غیر منقول استفاده شده، میخواستم بدونم معنی این یعنی چی؟ به چه نوع اموالی منقول میگن؟