
کاربر ویندادی
ارسال لایحه بجای حضور در جلسه نخست دادگاه حقوقی
بنده با شخصی معامله ای انجام دادم و پس از توافقات و پرداخت وجه جهت ثبت سند با چند نفر شاهد به دفتر ثبت اسناد رسمی مراجعه کردیم، در سند ارزش منطقه ای ملک به عنوان مبلغ درج شده و قید شده که نقدا و تماما پرداخت گردیده و کلیه خیارات خصوصا خیار غبن ساقط گردیده است. حال پس از ۱۰ سال و فوت آن شخص، یکی از ورثه ادعا نموده چون مبلغ بیع مشخص نیست، سند باید ابطال گردد. بنده نیز امکان اثبات پرداخت مبلغ ثمن واقعی را پس از این همه سال ندارم چون فقط خودم و فروشنده از آن مطلع بودیم و بنابراین بنا ندارم آن را افشا کنم.
حال جلسه اول دادگاه با جلسه دیگرم در شعبه دیگری از دادگاه دقیقا در یک زمان است و بنده به توصیه یکی از دوستان قصد ندارم در این جلسه دادگاه شرکت کنم تا مجبور به توضیح ثمن واقعی بیع نباشم. که ظاهرا الزامی جهت افشای آن نیز وجود ندارد، مگر این که قاضی بپرسد.
سوال اول اینکه آیا عدم حضور در جلسه اول رسیدگی و ارسال لایحه و رونوشت مدارک بجای حضور برای بنده مشکلی ایجاد می کند؟
سوال دوم اینکه با توجه به اینکه در پرونده ای دیگر ثمن واقعی این معامله را عنوان کرده ام و خواهان از آن اظهارات بنده مطلع است، آیا مشخص شدن یکسان نبودن ثمن واقعی و مبلغ درج شده در سند می تواند برای من مشکلی ایجاد نماید؟ دفتر ثبت اسناد آن موقع توضیح داد که بخاطر کمتر شدن مالیات پرداختی عرف بر این است که ارزش معاملاتی بجای مبلغ واقعی درج گردد.
ممنون خواهم شد اگر به هر دو سوال پاسخ دهید و بی نهایت ممنون بابت وقت گرانبهای شما
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (0)
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

سحر مهرابی
سواستفاده از کارت بانکی
باسلام سال ۱۴۰۰همسرم نزد شریک خودش پولی رو که در معامله ای با هم کسب کرده بودند گذاشت تا شریکشون با سرمایه گذاری در فارکس سودی رو ماهانه با ایشان بدهد در آن زمان بنده حساب بانکی ملی نداشتم همسرم به من گفت حساب بانک کلی باز کن تا این پول خرجی خانه به حساب شما بیاید منم این کارکردم اولین سودی که اومد من چون بچه کوچیک داشتم کارتمو برای خرید به همسرم دادم و از ایشون نگرفتم تا اینکه شریک همسرم بیشتر از دوماه سود نریخت و بعد اعلام ورشکستگی کرد بعد از آن من کلا فراموش کردم که کارتم دست همسرم در پاییز همان سال همسرم به جرم کلاه برداری که شاکیشون همان شریکشون بود به زندان افتادن و همسرم هم در زندان اقرار کردن که هر پولی که در حساب من از حساب شریکشان آمده رو گردن میگیرن همسر من در زندان فوت میکنه بعد از فوت ایشون هم پولی به من یا فرزندم نرسید چون ایشون هیچ پولی نداشت که اگر داشت که از زندان میومد بیرون الان بعد از یک سال و نیم از مرگ شوهرم شریکشون مدعی شده که یک میلیارد و پانصد به کارت من واریز کرده و از من مطالبه کردن در صورتی که کارت من دست همسرم بوده و من از این پول بیخبرم با توجه به اینکه این آقا در دادسرایی یک بار همسرم رو به پرداخت این پول محکوم کرده و ایشان گردن گرفته و به همین دلیل همسرم فوت شده من میتونم به این مسیله استناد کنم من هیچ پولی برای پرداخت ندارم و حتی خانه ای ندارم منزل مادرم زندگی میکنم لطفا کمکم کنید

سامان پذیرنده
آیا فرد مقابل بدون قراراداد یا صحبت راجب خسارت های احتمالی پروژه، میتواند طلب خسارت نماید؟
ما یک شرکت قطعه سازی هستیم. اسفندماه سال 1402 پروژه ای رو تحت عنوان مهندسی معکوس قطعه بیل مکانیکی قبول کردیم به مبلغ 60 میلیون تومان. 30 میلیون را پیش پرداخت گرفتیم و به دلیل کمبود دیتا و نیاز به چندین بار تست قطعه روی دستگاه، مشتری شاکی شدن و درخواست لغو پروژه رو کردن.
در طی فرایند تست، چک مرحله دوم مشتری بدلیل کمبود موجودی نیز برگشت خورد. ماهم بدلیل عدم تامین نقدینگی و بحث و درگیری با مشتری، پروژه را بعد از سه ماه کنسل و تمامی پول ایشون رو برگشت زدیم و قطعه را پس گرفتیم.
حالا بعد از شش ماه که از این قضیه گذشته، ایشون رفتن از ما شکایت کردن و با یک نامه کارشناسی که صلاحیتش واقعا سوال برانگیزه، تقاضای 1.5 میلیارد خسارت کردن!!
هیچگونه قراردادی هم بین ما و ایشون نبوده!
6 بهمن ماه دادگاه حقوقی داریم و تنها مدرک ایشون نامه کارشناس دادگستری هست که متوجه شدم آشنای خودشونم هستن. تحت عنوان تامین دلیل و طلب خسارت
آیا اصلا شکایت ایشون به جایی میرسه؟ مگه میشه ما بدون قرارداد و حتی صحبت کردن راجب خسارت ها، ایشون طلب خسارت کنن؟؟
هیچگونه قراردادی فی مابین نبوده
هیچ صحبتی از خسارت های زمانبر شدن پروژه نبوده
کل پروژه 60 میلیون بوده، چجوری کارشناس دادگستری گفتن 1.5 میلیارد باید ضرر بدیم؟!!

عارف شریفی
فروش مال غیر
با سلام و وقت بخیر
بنده خودرویی معامله کردم که در نهایت مشخص شده فروش مال غیر بوده، خرید خودرو به واسطه مبایعه نامه بوده و فروشنده پس از تعیین وقت ثبت سند و عدم مراجعه متواری شده است
سرنوشت خودرو و سرنوشت مبلغ انتقال داده شده چه خواهد شد؟ در صورت خروج فروشنده از کشور آیا راهی قانونی وجود دارد برای عودت مال؟