مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

کاربر ویندادی

ارسال لایحه بجای حضور در جلسه نخست دادگاه حقوقی

بنده با شخصی معامله ای انجام دادم و پس از توافقات و پرداخت وجه جهت ثبت سند با چند نفر شاهد به دفتر ثبت اسناد رسمی مراجعه کردیم، در سند ارزش منطقه ای ملک به عنوان مبلغ درج شده و قید شده که نقدا و تماما پرداخت گردیده و کلیه خیارات خصوصا خیار غبن ساقط گردیده است. حال پس از ۱۰ سال و فوت آن شخص، یکی از ورثه ادعا نموده چون مبلغ بیع مشخص نیست، سند باید ابطال گردد. بنده نیز امکان اثبات پرداخت مبلغ ثمن واقعی را پس از این همه سال ندارم چون فقط خودم و فروشنده از آن مطلع بودیم و بنابراین بنا ندارم آن را افشا کنم.
حال جلسه اول دادگاه با جلسه دیگرم در شعبه دیگری از دادگاه دقیقا در یک زمان است و بنده به توصیه یکی از دوستان قصد ندارم در این جلسه دادگاه شرکت کنم تا مجبور به توضیح ثمن واقعی بیع نباشم. که ظاهرا الزامی جهت افشای آن نیز وجود ندارد، مگر این که قاضی بپرسد.

سوال اول اینکه آیا عدم حضور در جلسه اول رسیدگی و ارسال لایحه و رونوشت مدارک بجای حضور برای بنده مشکلی ایجاد می کند؟
سوال دوم اینکه با توجه به اینکه در پرونده ای دیگر ثمن واقعی این معامله را عنوان کرده ام و خواهان از آن اظهارات بنده مطلع است، آیا مشخص شدن یکسان نبودن ثمن واقعی و مبلغ درج شده در سند می تواند برای من مشکلی ایجاد نماید؟ دفتر ثبت اسناد آن موقع توضیح داد که بخاطر کمتر شدن مالیات پرداختی عرف بر این است که ارزش معاملاتی بجای مبلغ واقعی درج گردد.

ممنون خواهم شد اگر به هر دو سوال پاسخ دهید و بی نهایت ممنون بابت وقت گرانبهای شما

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

سعید سلطانی

عدم استرداد پلاک به راهنمایی رانندگی

سلام من چند سال پیش یک خودروی سواری به شخصی فروختم و بعد از یک ماه خریدار گفت ماشین رو به شرکت اسقاط دادم من وکالت رو به نام شرکت خودروهای فرسوده زدم الان بعد از چند سال هنوز پلاک به نام منه هرچی هم مراجعه میکنم جواب سربالا میدن میگن ماشین اسقاط شده اما پلاک ها نیستش خواستم بپرسم باید چه اقدامی کنم که تکلیف پلاک که هنوز تو سیستم به نام منه روشن بشه

اعتراض به رای رابطه نامشروع

سلام در پرونده ای در دادگاه کیفری 1 با عنوان تجاوز به عنف, بر اساس اظهارات ضد و نقیض و دروغ شاکیه ۳۸ ساله مبنی بر تکرر انجام رابطه جنسی با وعده وعید ازدواج توسط متهم طی ۷ سال و همچنین عدم وجود ادله کافی، رابطه مطاوعی تشخیص داده شده و متهم از عنوان اتهامی تجاوز به عنف تبرئه شده و قاضی صرفا بر اساس اسکرین شات چند پیام واتس اپی آنهم بدون تایید مراجع ذی ربط نظیر پلیس فتا و یا خارج نویسی و بدون هیچ نظر کارشناسی مبنی بر انتساب آنها به متهم و پاک کردن اکانت واتس اپ توسط متهم از یکطرف و به دلیل اظهارات ضد و نقیض شاکیه و‌اعلام شاکیه مبنی بر علاقه به متهم و دوستی بلند مدت با وی تشخیص بر مطاوعی بودن رابطه و رای برایت از تجاوز و زنا داده و از طرفی صرفا بر اساس اسکرین شات های واتس اپی رای به نفع شاکیه مبنی بر رابطه نامشروع و احراز رابطه نامشروع صرفا در حق متهم( رابطه نامشروع یکطرفه علی رغم عدم احراز اکراهی بودن آن) صرفا از پیام های واتس آپ داده و بر صرف این پیام ها رابطه نامشروع پیامکی را محرز دونسته و بر اسلس قانون 637 فقط متهم را محکوم به شلاق تعزیری کرده است!!!!( از یکطرف کفته رابطه مطاوعی از طرف دیگه گفته صرفا متهم محکوم به رابطه نامشروع احراز شده از پیامک واتس اپی است) !!!! رابطه نامشروع که یک رابطه دو طرفه است و دروغ های شاکیه هم که مشخص شده و ادعای تظلم خواهی وی صحیح نبوده است و‌ قصد شاکیه تخریب متهم به دلیل عدم پذیرش شاکیه و بی محلی ‌به شاکیه توسط متهم بوده است و خود قاضی هم این موضوع را فهمیده است و‌گفته بر اساس گفته های شاکیه این رابطه مطاوعی بوده است ( البته که متهم همه این موارد را رد و نفی نموده و هیچ اقرار و شاهد و هیچ چیزی )وجود ندارد ! همچنین هیچ گونه اکراهی هم‌که احراز نشده است ، پس چرا قاضی حکم یکطرفه رابطه نامشروع صرفا برای متهم صادر کرده است؟ چگونه باید از این بی عدالتی در این حکم شکایت نمود؟ ضمنا قاضی یکسری پیام از حفاظت اطلاعات دادگستری در خصوص خط تلفن و پیامک های رد بدل شده همراه اول استعلام کرده که در پیام های استعلامی همراه اول جملات مستهجن یا حتی عزیزم و‌... هیچ چیزی نیز نبوده است ولی همانطور که قبلا ذکر شد در واتس اپ شاکیه اسکرین شات اورده که محتوی جنسی از سمت متهم بر رابطه جنسی و درخواست رابطه جنسی داشته است ولی در فرایند دادرسی متهم انها را...

پروفایل کاربر

محمد سلامی

انتشار حکم قطعی دادگاه

سلام.
من آماج نشر اکاذیب قرار گرفتم و حیثیتم لطمه دید. اکنون رای قطعی دادگاه در محکومیت فرد مجرم را دارم. چگونه میتوانم این رای را در فضای مجازی و غیرمجازی به اطلاع دوستان و آشنایان برسانم تا این لطمه اندکی جبران شود؟ آیا این نوع اطلاع‌رسانی و انتشار رای قطعی دادگاه جرم است؟