مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

میثم رادپور

قرار اناطه و اطاله‌ی دادرسی

آذرماه سال گذشته بنده از صاحب خانه‌ام به جرم «ممانعت از حق» شکایت کردم. سپس صاحب خانه بنده دادخواستی را بابت اجور معوقه‌ی همان منزلی که مانع حق ورود بنده به آنجا شده بود، ثبت کرد. در جلسه‌ی رسیدگی به پرونده‌ی اجور که در شورای حل اختلاف برگزار شد، بنده با استناد به شکایت «ممانعت از حق» از شورای محل ارجاع دادخواست «اجور معوقه» تقاضا کردم تا تعیین تکلیف این شکایت راجع به آن دادخواست دستور اناطه صادر کند. همین‌طور شد و شورا (شورای اول) طی قرار اناطه، دادرسی دعوای اجور معوقه را تا سه ماه متوقف کرد. در حال حاضر دقیقا ۲ ماه از آن زمان گذشته و پرونده «ممانعت از حق» به‌تازگی به یک شورای فاقد صلاحیت محلی (شورای دوم) ارجاع شده. زمان جلسه‌ی رسیدگی به دعوای صاحب‌خانه در شورای اول یک روز بعد از جلسه‌ی رسیدگی به شکایت بنده در شورای دوم است. با توجه به اینکه اولا شورا (شورای اول) در مورد دعوای اجور معوقه در مدت زمانی کمتر از ۳ ماه جلسه‌ی رسیدگی گذاشته و ثانیا پرونده شکایت «ممانعت از حق» به شورای دوم که فاقد صلاحیت محلی ست ارجاع شده، چه اقدامی باید انجام داد؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

حسین عابدینی

اتهام سرقت

سلام ، من امروز در یک کوچه ، ساعت 11 ظهر ، یه آقایی از من خواست یه موتور رو کمک کنم که بزاره داخل وانت ، منم گفتم که آخه دزد که تنهایی نمیاد دزدی که بخواد از کسی کمک بگیره، بعد موتور هم خیلی داغون بود و طرف هم خیلی ریلکس، منم یه کمک بهش کردم، میخواستم بدونم آیا مشكلي برای من پیش میاد؟ آیا احتمالش هست اتهامی به من زده بشه؟ اگر زده شد پیشنهاد شما چیست؟ من یک دانشجو ام و کلا هیچ سابقه ای ندارم.

پروفایل کاربر

رضا محبتی

مطالبه افت ماشین

سلام. بنده برای دریافت افت ماشین از راننده مقصر شکایت نموده ام و منتظر تشکیل جلسه دادگاه می باشم. آیا قبل از رای دادگاه و تشکیل جلسه اگر ماشین خودم را بفروشم، مطالبه من کنسل میگردد یا همچنان پس از فروش ماشین نیز میتوانم افت ماشین را دریافت کنم پس از رای دادگاه؟

تشکر

نوشتن با رژ لب روی شیشه ماشین

سلام، امروز یک ماشین مقابل پل پارک کرده بود و سد راه من شده بود، من چند بار بوق زدم و حدود ده دقیقه منتظر شدم تا راننده بیاد که نیومد و من رفتم و با رژ لب روی شیشه ماشین یادداشت نوشتم.
همون موقع راننده اومد و گفت چرا روی شیشه ماشینم نوشتید و اصلا شاید پاک نشه و گفت زنگ میزنم 110، منم گفتم من خوشحال میشم زنگ بزنی وقتی شما مقابل پل و نزدیک دوربرگردان پارک کردی و رفتی، بینم کی مقصره؟
طرف زنگ زد و بعد از چند دقیقه از پلاک ماشین من عکس گرفت و قبل از اینکه منم از شرایط عکس بگیرم در رفت.
میخوام بدونم با توجه به تماسی که گرفته و عکس پلاک من، ممکنه برام دردسر درست کنه؟
آیا لازم هست کاری انجام بدم؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید؟