مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

نعمت غلامی

خرید وفروش ملک معاوضه ای

سلام نزدیک ۳ سال پیش خانه ام را با خانه ای معاوضه کدم وچون ارزشش بالتر بود مقداری پول دریافت کردم وقتی برای دریافت سند رسمی اقدام کردم متوجهشودم که فروشنده سرمون کلاه گذاشته زیرا ملک فروخته شده به بنده زمینش مقداریش اوقافی ومقداری مال مسکن وشهرسازی میباشد واوقافی بودن وشهرسازی بودن ملک را کارشناس دادگستری تایید مینماید وفروشنده تعهد کرده که بلا مانع از تمام ادارات از جمله اوقاف وشهرسازی را گرفته وتسویه نماید اما به تعهداتش عمل نمیکن وباتوجه به مستحق الغیر بودن ملک میتوان ابطال معامله را کرد درصورتی که تمام خیارات را از خود بدون اگاهی ساقط کرده باشیم

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

شهاب وحیدی

چک برگشتی و اعسار

سلام و خسته نباشید. سال 1392 شش میلیون تومن از زن داداشم پول گرفتم و چک دادم.روابط فامیلی بود نه من پول رو دادم نه اون پیگیر شد؛چهار ماه بعد صدور چک رو برگشت زده و‌ دوسال بعد از تاریخ صدور چک هم شکایت کرده (سال 1394 )( از برادرم طلاق گرفته ) و مبلغ شده 58 میلیون تومن!!هفته بعد وقت دادگاه دوم هست و من اعسار دادم چون واقعا پولی ندارم( مستأجرم و فقط با یارانه زندگی میکنم- از سی سال پیش جز سیم کارت چیزی به نامم نیست استعلام هم گرفته بشه حقانیتم ثابت میشه چون واقعا ندارم فیلم بازی نمیکنم؛ شاید باور نکنید یخچال نداریم) دوتا هم شاهد خواهم برد واسه اعسار ؛ اگه زن دادش سابقم اعسار رو قبول نکنه میرم زندان؟( چون واقعا هیچی ندارم احتمال خیلی زیاد دادگاه اعسار رو قبول میکنه) اون روز با حکم جلب نیاد ؟ از این میترسم. در ضمن من تو دادگاه قبول کردم که شش تومن رو قرض گرفتم و چک بابت اونه و مواردی چون امانت و ضمانت و.... نگفتم( اصل پول که شش تومن نست رو من قبول کنه میدم)

پروفایل کاربر

محسن مدنی

رونمایی از شم عزیزان دارم

آیا می‌شود چند نفر ادایی تلب از من شکایت کرده بدون یچ مدرک فقد یک نفر از این آقایان یک فقره چک امانت از چند سال قبل دارد ادایی دارن که من از آنها خرید کردم تبق این فاکتورها چک فقد در دست یک نفر از این آقایان است که ثبت نشود و امانت بوده است در شورای حلال اختلاف شکایت من کردان من باید چکار کونم ))از شما کمال تشکر را دارم

پروفایل کاربر

مصطفی مهد

اعسار بعد از حکم قطعی

با سلام در پرونده چک محکوم برای پرداخت اصل مبلغ به پیش پرداخت و اقساط 3 قسط محکوم شد و پرداختی انجام نداده و حکم جلب گرفته شد و .برای پرونده تاخیر تادیه در دادگاه حاضر نشد و رای دادگاه صادر و بعد از مهلت ،اجراییه صادر و حکم جلب گرفته شد برای تاخیر.

الان برای حکم تاخیر تادیه درخواست اعسار داده

1:ایا میتونه بعد 1 ماه آلان درخواست بده با اینکه در دادگاه حاضر نشد و اینکه حکم جلب صادر شده ؟

2:با توجه به اینکه اصل مبلغ هم نداده امکان رای به نفعش هست ؟ برای اعسار؟