وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

نعمت غلامی

خرید وفروش ملک معاوضه ای

سلام نزدیک ۳ سال پیش خانه ام را با خانه ای معاوضه کدم وچون ارزشش بالتر بود مقداری پول دریافت کردم وقتی برای دریافت سند رسمی اقدام کردم متوجهشودم که فروشنده سرمون کلاه گذاشته زیرا ملک فروخته شده به بنده زمینش مقداریش اوقافی ومقداری مال مسکن وشهرسازی میباشد واوقافی بودن وشهرسازی بودن ملک را کارشناس دادگستری تایید مینماید وفروشنده تعهد کرده که بلا مانع از تمام ادارات از جمله اوقاف وشهرسازی را گرفته وتسویه نماید اما به تعهداتش عمل نمیکن وباتوجه به مستحق الغیر بودن ملک میتوان ابطال معامله را کرد درصورتی که تمام خیارات را از خود بدون اگاهی ساقط کرده باشیم

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

4 ماه پیش

سلام،


در مورد وضعیت شما، به نظر می‌رسد که با یک مشکل حقوقی پیچیده مواجه هستید که نیاز به بررسی دقیق دارد. در اینجا چند نکته حقوقی که می‌تواند به شما کمک کند آورده شده است:



  1. ابطال معامله به دلیل مستحق‌للغیر بودن: اگر ملک فروخته شده به شما به دلیل اوقافی و شهرسازی بودن مستحق‌للغیر باشد، می‌توانید به استناد ماده ۳۹۰ قانون مدنی، درخواست ابطال معامله را به دلیل مستحق‌للغیر بودن مطرح کنید. این ماده بیان می‌کند که اگر بعد از معامله معلوم شود که مبیع مستحق‌للغیر بوده، معامله باطل است.



  2. سقوط خیارات: اگر در قرارداد، تمامی خیارات را از خود ساقط کرده‌اید، این موضوع می‌تواند بر حقوق شما تأثیر بگذارد. با این حال، سقوط خیارات به معنای از دست دادن حق ابطال معامله به دلیل مستحق‌للغیر بودن نیست، زیرا این موضوع به عنوان یک عیب اساسی در معامله محسوب می‌شود.



  3. مشاوره با وکیل: پیشنهاد می‌شود که با یک وکیل متخصص در امور ملکی مشورت کنید تا بتوانید بهترین راهکار قانونی را برای پیگیری حقوق خود پیدا کنید. وکیل می‌تواند به شما کمک کند تا مدارک و مستندات لازم را جمع‌آوری کرده و دعوای خود را به درستی مطرح کنید.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

مهدی روزیطلب

بدعهدی و میزان خسارت بدهی

وقت بخیر

سوال من در خصوص بد عهدی و میزان خسارت بدهی پرداخت نشده تا به امروز میباشد.

تیر ماه ۱۳۹۴ مبلغ ۴۵۰ میلیون تومان به ‌پیشنهاد دوستم که قرار بر سرمایه گذاری در زمینه ملکی بود به شخص ایشان پرداخت نمودم و تا امروز که نزدیک به ۹ سال و چندین ماه از این مساله میگذره هیچ گونه تسویه حساب و حساب کتابی از جانب ایشان صورت نگرفته است.

لطفا راهنمایی بفرمایید مبلغ خسارتی که تا به الان امکان وصول آن میباشد چگونه محاسبه میشود و مبلغ آن چقدر است؟

پروفایل کاربر

هادی مهدوی

سهم هر عضو هیات مدیره یک شرکت در حکم اجراییه

سلام
بنده سالها قبل دارای یک برگ سهم از یک شرکت سهامی خاص بوده ام اخیراْ متوجه شدم که شرکت به مبلغ کلانی در یکی از شعب دادگاه های عمومی محکوم شده است به دلیل طلب بانک از شرکت که البته به دلیل امضا پشت سفته هایی بوده است که در مقابل دریافت وام از بانک صادر شده اند و از طرف دیگر همان سال های قبل محل شرکت و کلیه مایملک آن نیز توسط بانک تصاحب شده است .
حال سوْال من این است که آیا شخص من که تنها دارای یک یرگ سهام بوده ام باید از دید دادگاه به پرداخت کل مبلغ جریمه شوم یا نسبت به مالکیت همان یک سهم باید جریمه پرداخت کنم؟؟

پروفایل کاربر

فضل الله حسنوند

کم کردن اقساط مهریه

سلام بنده محکوم به ۱۰ماهی یک سکه شده ام حال ندارم پرداخت کنم چگونه تعدیل ان راانجام بدهم وچی بنویسم