وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

آرش صفری

پارکینگ مشاع مجتمع ۲۲۰ واحدی (شهر جدید پرند)

با سلام و احترام.
ما ساکن یک مجتمع ۲۲۰ واحدی هستیم ( ۱۱ بلوک ۲۰ واحده!) که جلوی هر بلوک ،۸ جای پارک برای ماشین ها وجود داره.(یعنی عملا هر بلوک ۱۲ جای پارک کم داره!)

لازم به ذکر هست که پارکینگ ها مشاع هستند و تحت تملک هیچ شخصی نیست.

حال با توجه به مشاع بودن پارکینگ ها، ساکنین هر بلوک میتوانند ادعا کنند که ماشین های بلوک های کناری و جلوییشان حق پارک کردن در جلوی بلوکشان را ندارند؟


و اینکه در صورتی که ساکنی از این ۲۲۰ بلوک با ماشین خود اقدام به سد معبر سایر ماشین های پارک شده کند ، حکم آن در قانون چیست و چطور میتوان رفع سد معبر کرد؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

محمود صادقی

شکایت از سهامدار (مدیر عامل) توسط سهام دار دیگر

با سلام و احترام ، شرکتی تاسیس شده که سه نفر سهام دار دارد به نسبت های 49-49 و 2 درصد یک از سهامداران مدیر عامل و مدیر بازاریابی و فروش و یکی دیگر مدیر اداری و مالی شرکت است .
در انجام اولین پروژه شرکت ،مدیر عامل بجای حساب شرکت حساب شخصی را برای واریز وجه به مشتریان ارائه و دریافتی داشته است . و در پروژه دوم که به مدت کوتاهی پس از پروژه اول بوده مدیر عامل به بهانه مریض بودن 30 الی 45 روز پاسخ گوی شریک و هیچ شخص و مشتری نبوده اند .
مدیر اداری و مالی پاسخ گوی مشتریان بودند تا زمانی که اطلاع پیدا میکنند مدیر عامل در سفر تشریف دارند و از آن به بعد فقط جواب گوی مسائل مهم بودند .
حال پس از پایان سفر مدیریت ادعای کم کاری از مدیر اداری نموده و اعلام میدارند که باید بدون دریافت سود و زیان پروژه توسط مدیر اداری از لیست سهام داران خارج شود . هیچ گونه همکاری در خصوص فعالیت شرکت ننموده و اقدام به انجام پروژه های دیگر نموده است که به اطلاع شریک دیگر نمیدهد. و مدیریت دارای حق امضا و رئیس هیات مدیره بوده و سهام دار 2 درصدی نیز از اعضای خانواده ایشان است و اقدام به تشکیل جلسات هیات مدیره هم نمیدهد .
لطفا راهنمایی کنید که چه اقدامی میتوان انجام داد تا جلوی ضرر و زیان بیشتر رو گرفت. ممنون .

پروفایل کاربر

شایان باهنر

صلح نامه

درود بر شما
پدرم قبل از فوت یک آپارتمان را در یک صلح نامه عادی به من و برادرم صلح کردند.
برادر دیگر و خواهرم و همسرپدرم هم زیر امضا و اثر انگشت پدرم , امضا و اثرانگشت زدند.( الان با امضای پدرم 6 امضا و اثرانگشت پای این صلح نامه هست)
حال در دادگاه جعل بودن این صلح نامه را مطرح کردند و گفتند اشتباه کردند و پای این صلح نامه را امضا و اثرانگشت زدند.
خواستم ببینم چون ایشان امضا و اثرانگشت زدند و داشتن و حق این مال را از خود سلب کردند , چه دادگاه رای به نفع ما بدهد و چه ارجاع به کارشناس خط شناسی و ...... آیا این 3 نفر کلا میتوانند در مورد این مال تا آخر عمر ادعایی داشته باشند یا خیر؟

پروفایل کاربر

فرزاد فرخ سیری

سلب آزادی

از پرسنل نظامی پلیس هستم،که که حین ماموریت همکارم با شلیک گلوله منجربه فوت شخصی با قرار بازداشت موقت روانه زندان گردید،لذا فرمانده مستقیم بنده نیز مرا بدون داشتن دستور قضایی و انجام جرم مشهودی تحت‌ الحفظ به بازداشتگاه نظامی واقع در ستاد انتظامی معرفی وتحویل داده و ۷روز بازداشت شده و در طی این ۷روز دو مرحله تحت‌ الحفظ که مرحله اول بعنوان مطلع و مرحله دوم بعنوان متهم به نزد بازپرس پرونده بدرقه گردیدم وعلیرغم صدور قرار قبولی کفالت ۵۰میلیون تومان از دفتر شعبه آزاد بودم،مجددا به بازداشتگاه فوق عودت گردیدم،آیا میتوانم با عنوان سلب آزادی و بازداشت غیرقانونی از فرمانده دستور دهنده شکایت کیفری نمایم،؟؟؟