وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

امیرحسین رضائی

اتهام کلاهبرداری رایانه ای

سلام حدود 5 ماه پیش از حساب بانکی بنده سو استفاده شد و فردی ناشناس در فضای مجازی که به من پیشنهاد کار داده بود با هویت جعلی من را فریب داد و مبالغی را که ظاهراً از راه کلاهبرداری اینترنتی بوده برای من واریز کرد متاسفانه من هم بدون اطلاع از سو نیت و هویت واقعی آن فرد ناشناس مبالغ را برایش ارز دیجیتال خریده و به کیف پولش منتقل نمودم حالا از من شکایت شده و در دادسرا احضاریه دفاع از اتهام انتسابی دریافت کردم وقتی مراجعه کردم گفتن باید ضامن و یا وثیقه ارائه بدی وگرنه مستقیم میری زندان! آیا واقعا همینطوره ؟
و اینکه من هیچ گونه ضامن و یا وثیقه ای ندارم آیا امکانش هست مبلغ شکایت شده رو بعنوان ضمانت برای ممانعت از بازداشت در اختیار قاضی قرار دهم؟(ضمنا مبلغ شکایت شده زیر ۱۰۰ میلیون تومان است)
و اینکه از تمام چت های من با آن فرد ناشناس مدارک اسکرین شات و فیلم از چت موجود است آیا امکان رفع اتهام از من وجود خواهد داشت ؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

ابوذر محمودی

تعلیق

سلام من یه دادنامه دارم که به خاطر مواد مخدر حبس و جریمه ام به صورت تعلیق درآمده و متعهد گشتم ظرف مدت ۶ ماه ترک کنم وگواهی عدم اعتیاد خود را به اجرای احکام ارائه نمایم و تاریخ دادنامه‌ام ۵ خرداد ماه بوده
ولی الان یه دادنامه دیگه برام صادر شده که به خاطر اینکه گواهی عدم اعتیاد خود را ارائه نداده‌ام حکمم از تعلیق‌در آمده و باید اجرا شود و حکم قطعی می‌باشد
در صورتی که الان چهار ماه و ۱۰ روز از تاریخ می‌گذرد
یعنی میشه اشتباهی شده باشه یا اینکه چی باید چیکار کنم؟

متهم به ضرب وجرع عمدی

سلام بنده با دو نفر درگیر شدم یه مشت به چشم یکیشون زدم ورم کرد وبعدا کبود شد یکیشونم پشت سرش یه خراش جزی جزی جزی برداشت ایا این دعوا برای من زندان دارد؟من حبس برام‌مهمه نظرتون راجب حبس چیه؟

پروفایل کاربر

مهدی مترجم

پولشویی

با عرض سلام :
شرکت الف به صرافی ب در تهران مراجعه میکند و طی قراردادی از صراف ایرانی درخواست میکند که 200 هزار یوان چین به طرف معامله شرکت ب در چین پرداخت نماید و در همان مرحله معادل ریال انرا همراه با کارمزد مربوطه را به صراف پرداخت میکند.
صرافی ب به کارگزار خود در چین دستور میدهد که 200 هزار یوان چین به شماره حساب معلوم در کشور چین واریز نماید. کارگزار این صرافی شخصی بنام زید در تیمی هکری و کلاهبرداری فعال است و بلافاصله از محل هک کردن حساب شرکتی در کشور چین و کلاهبرداری از همین محل 200 هزار یوان پول حاصل از این کلاهبرداری را به شماره حساب اعلامی از صرافی ایرانی واریز میکند.
پلیس کشور چین بر اساس شکایت مال باخته چینی ( شرکتی که حسابش هک شده بود) رهگیری نموده و 200 هزار یوان را از حساب اعلامی از سوی صرافی را ضبط و به مالباخته مسترد میکند. تمام موارد فوق مورد گواهی پلیس کشور چین و بصورت کاملا رسمی میباشد.
سوال اینجاست: ایا شرکت الف میتواند به طرفیت صرافی ب به اتهام پولشویی در محاکم کیفری طرح دعوی نماید؟ اگر پاسخ اری است محل وقوع جرم در کجاست؟ ایران یا چین ؟
ایا دادگاههای کیفری ایران صلاحیت بررسی را دارند؟ با سپاس از پاسخ شما .