مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

علی یاری

1 سال پیش

مطالبه وجه

سلام 

خسته نباشید 

بنده مبلغ ۱۵۰ م از طرف شخصی که براش کار می کردم برای شخص دیگر واریز کرده ام ولی حالا پولم را نمی دهند چطور می توانم شکایت کنم؟؟

ممنون

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

ااا ااا

1 سال پیش

در خصوص بازداشت و انتقال امتیاز مسکن مهر بدهکار

با درود و احترام،
بابت بدهی رای قاضی صادر شده و از بدهکار تنها یک امتیاز مسکن مهر که هنوز به قرارداد 5 برگی نرسیده و صرفا امتیاز رو داره شناسایی شده و به علت بهدی در شرف لغو است، بر اساس نامه، قاضی اجرای احکام درخواست توقیف و انتقال سند را کرد اما تعاونی که شخص در آن امتیاز دارد از توقیف و انتقال امتیاز بنا به اساسنامه خود و اینکه امتیاز مربوط به مسکن مهر است سر باز زده و صرفا اعلام کرده در صورت پرداخت بدهی صاحب امتیاز امکان بهره مندی طلبکار از منافع امتیاز بدهکار وجود دارد و امکان انتقال را ندارد.
اولین سوالم اینه که امکان بهره مندی از منافع امتیاز به چه معنی است؟
میخواستم بدونم که امکان انتقال و بازداشت (توقیف) امتیاز وجود داره؟ متولی توقیف و انتقال امتیاز تعاونی مسکن مربوطه است یا بخش مسکن اداره راه و شهر سازی استان؟

پروفایل کاربر

Sajjad T

2 سال پیش

فاکتور تعمیرگاه

سلام
من ماشین رو ۱۰ ماه پیش بردم تعمیرگاه و تعمیرکار وسایل مکانیکی خودروی من را از یدکی گرفت و روی ماشین نصب کرد و در یک دفتر سررسید همه لوازم رانوشت و بنده هم تسویه کردم کل مبالغ بشده ۲۰ ملیون و تسویه کردم حالا بعد ۱۰ ماه از بنده شکایت کرده و فاکتور اورده ۳۰ ملیون هزینه دستمزد و وسایل گرفته شده از یدکی میباشد. و فاکتور به تاریخ ۱۰ ماه قبل هست و مهر امضای یدکی و خود تعمیرکار که تحویل گرفته شده می باشد. من کل حساب را چه یدکی و چه دستمزد پرداخت کردم به من گفته اند اگر مکانیک دو تا شاهد بیاورد و قسم بخورند که فاکتور برای ماشین من بوده روال حقوقی به جریان میافته من چه کاری از دستم بر میاید؟ خواهشا راهنمایی خوبی بفرمائید

پروفایل کاربر

علی محمدی

9 ماه پیش

پیگیری کلاهبرداری

سلام وقت بخیر،

ببخشید خواهر بنده از تو دیوار یه آگهی فروش ماشین دیده، زنگ زده، طرف مقابلش گفته چند نفر دیگه مشتری هستن و همین الان اگر میخوای اگهی رو حذف کنم ده تومن برای بیعانه بزن، خواهر من نیز ده میلیون تومان به شماره شبا ایشون زدن، بعد دوساعت گوشیشو خاموش کرده فروشنده، الان شکایت کنیم میتونیم پولمون رو پس بگیریم.