مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

سیاوش ممتاز

2 سال پیش

قرار دادن خودرو شخصی به عنوان مستثنیات دین

با سلام

خودرو بنده با دستور قضایی توقیف و به پارکینگ انتقال یافته با توجه به اینکه بنده چند سال است با خودرو شخصی در اسنپ فعال بوده و منبع درامد بنده از همین طریق است امکان معرفی اًن به عنوان مستثنیات دین امکان پذیر و قابل قبول مرجع قضایی هست یا خیر؟

سپاس

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

نگار کاملی

1 سال پیش

تغییر محل صدور

سلام من برای تغییرنام اقدام کردم وتاییدشد الان برای دریافت شناسنامه جدیدمیتونم محل صدور شناسناممو تغییربدم ومثل محل تولدم ثبت کنم مکانشو؟

پروفایل کاربر

مجتبی کریمی

5 ماه پیش

واگذاری پارکینگ آپارتمان نوساز

سلام بنده دو واحد از یک ساختمان نوساز 4 واحدی رو پیش خرید کردم و در متن قرارداد محضری در تعهدات فروشنده آمده که فروشنده موظف هست دو پارکینگ روبروی درب ورودی با شرح جزییات و مختصات را به خریدار بدهد و سپس نسبت به ارایه سند رسمی به خریدار اقدام کند..!! ایا میتواند بهانه بیاورد که نمیتوانم یکی از پارکینگ ها را بدهم و باید یک پارکینگ در قسمت دیگری از ساختمان جایگزین بدهم چون دست من نبوده و اداره ثبت شماره گذاری کرده!!!

پروفایل کاربر

مریم صبوری

6 ماه پیش

مشکلات وراث

سلام وقتتون بخیر

پدر من ۵سال پیش فوت کردندو ما چون حال خوبی نداشتیم دختر عمه من دنبال کارها بودند و ما هزینه هارا پرداخت میکردیم . دختر عمه من یک قبر داشتنر یک طبقه بود بدون مشورت با ما یک طبقه را به اسم پدرم کردند و ما پدر را دفن کردین بعد از مدتی که حالم بهتر شد و هزینه هارا حساب میکردم بهدختر عمه ام گفتم هزینه قبر پدرم چقدر شد گفت هدیه من باشه به دایز که قبول نکردم و ایشان گفتند قب. برای دایی هست و حالا که خیلی میگید هزینه دوطبقه کردنو پرداخت کنید و همون موقع کلی مرتبا میگفتم طبقه دوم را هم چند برابر قیمت بفروش به ما میگفت این چه حرفیه کل قبر مال دایی هست چقدر بگم ولی پارسال باز حرف انداختم گعت به یکی از دوستلن گفتم من فوت کردم توی طبقه دوم قبر داییم خاک کنید سنگ هم نصف برای دایی نصف برای من.منم گفتم سه چهار سال هرموقع بهت گفتم قبرو بفروش گفتی کلش مال شماست و اصلا چرا از اول با ما مشورت نکردی و مارا در عمل انجام شده قرار دادی گفت حالا که شده .من نخواستم بحث کنم کدورتی پیش بیاد سوالم اینه ایا دور از جونشون اگر فوت کنند بدون اجازه ما میتونن دست به مزار پدرم بزنن سنگ را بشکنن و ایشان را دفن کنن یا خیر؟