پویا طهماسبی
رد معامله و ابطال سند بدلیل عدم رعایت صلاح و غبطه موکل
سلام و عرض احترام
پدر یک وکالت فروش به نام پسر تنظیم کرده در سال 89 و پسر در سال 94 درست زمانی که دکتر پدر را جواب کرده رفته سند روبه نام خود زده بدون پرداخت هیچ مبلغی به پدر .
الان بعد از فوت وراث میتونن بدلیل عدم رعایت غبطه و صلاح موکل یعنی پدر مرحوم معامله رو که برادر به نامش زده رو رد و باطل کنند؟
پاسخ ها :
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (0)
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید
مهدی اسماعیلی
پیدا شدن مفسده پس از انحصار ورثه
۴ سال پیش انحصار ورثه به صورت دوستانه و بدون ثبت رسمی انجام شد و زمینی بین خواهران و برادران تقسیم شد.تنها یک رضایت نامه بین فرزندان امضاء شد که کسی از این تقسیم بندی ناراضی نیست.
بعد از تقسیم مشخص شد که در قطعه متعلق به ما برق فشار قوی عبور کرده و چون دقیقا از وسط زمین گذشته به علت قوانین اداره برق و لزوم رعایت حریم،این زمین امکان ساخت ندارد.
میخواستم بپرسم در حال حاضر ما باید تحت چه عنوانی از مابقی ورثه به دادگاه شکایت کنیم؟
و آیا با توجه به گذشت حدود ۴ سال امکان موفقیت وجود دارد؟
زهرا ابراهیم زاده
حقوقی
یکی با وسیله نقلیه از مشت به ماشینم زد و فرار کرد شکایت کردم ولی نمیتونم منتظر بمونم تا دادگاه و کلانتری پیگیر بشه و پیداش کنن میخوام ماشینمو درست کنم ایا میتونم درست کنم بعد ک طرف رو پیدا کردن خسارت رو ازش بگیرن؟
احمد رجبی
تصمیم هیئترئیسه دانشگاه
سلام
هیئترئیسه یک دانشگاه دولتی تصمیم گرفته حتی در صورت اعلام تعطیلی دانشگاه از سوی دولت، همچنان دانشگاه و امتحانات پایانترم و جلسات دفاع پایاننامه بالاجبار برقرار خواهد بود و طبق برنامه قبلی اجرا خواهد شد!
آیا این تصمیم هیئترئیسه قانونی است؟