
مجید کرم زاده
جداسازی یارانه بدون اجازه خانواده دختروخود دختر
این آقا ۳ساله داره یارانه این دختر میگرفته بدون اجازه وبعد ازطلاقم نگفته که من این کارو کردم حالا مامیتونیم شکایت کنیم
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (0)
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

رضا قاسمی
اعسار
سلام
من از همسرم بابت مهریه شکایت کردم و دولت رای بر پرداخت داد و همسرم اومد اعسار زد و سالی ۲ سکه قرار شد بدهد ولی دوباره اومده اعسار زده که توانایی پرداخت ندارد من چطور میتونم اعسار دومشو رد کنم یا کاری کنم دوباره سکه کم نکنند؟

حسن رحمانی
بیماری اعصاب در خدمت سرباز معلمی
سلام خسته نباشید. بنده درسال ۱۳۷۴درخدمت سرباز معلمی دچار بیماری اعصاب و روان شدم و از آن زمان تا به الان قرص اعصاب مصرف میکنم و سه بارهم در بیمارستان اعصاب بستری شدم وهم اکنون با معلولیت خیلی شدید اعصاب تحت پوشش بهزیستی هستیم. ازآن وقت تا به الان اقدامی برای دریافت حقوق نکرده ام و نمیدانستم باید چ کار کنم از طرف چه ارگانی باید پیگیری کنم و آیا اصلا امکان پذیر است ؟

علی شریفی
خیار تخلف از شرط در صورت اسقاط کافه خیارات
در صورت ذکر کمیت یک ملک که بصورت تجزیه ناپذیر معامله گردیده،به صورت شرط صفت در فراز پایانی ذیل مبایعه نامه، اسقاط کافه خیارات به صورت چاپی در برگه های مبایعه نامه مشاورین املاک،موجب اسقاط خیار تخلف از شرط صفت(مساحت ملک) هم می شود؟رویه قضایی چگونه است؟ آیا دادگاه توجهی به شرط و حق فسخ ناشی از تخلف از شرط نمیکند؟