متهم به ضرب وجرع عمدی

سلام بنده با دو نفر درگیر شدم یه مشت به چشم یکیشون زدم ورم کرد وبعدا کبود شد یکیشونم پشت سرش یه خراش جزی جزی جزی برداشت ایا این دعوا برای من زندان دارد؟من حبس برام‌مهمه نظرتون راجب حبس چیه؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

محمد مرادی

دعوی بطلان معامله برای باردوم

سلام
فروشنده بصورت قطعی محکوم به تحویل مبیع بعدازرفع نواقص واخذپایانکارشد و اجراییه هم صادر شد
فروشنده برای فرار از اجرای حکم :
_ شکایت جعل کرد که قطعی ردشد
_ دعوی تاییداقاله کردکه قطعی ردشد
_ دعوی بطلان معامله کرد که درجلسه اول قاضی دعوت به سازش وپرونده را به شورا سازش ارسال و بعداز۳جلسه دعوت برای سازش وعدم حضور فروشنده ، پرونده مجدد به شعبه ارسال وتعیین وقت جلسه دوم شد ؛
_ دعوی تاییدفسخ قرارداد کرد همزمان با جلسه دوم دعوی بطلان معامله ! ، که بدرخواست خریدار پرونده ها تجمیع شدند ،
وکیل فروشنده درجلسه ، درخواست استرداد دعوی بطلان معامله را داد لذا قرار رد دعوی بطلان معامله بااستنادبه بند ب ماده۱۰۷ صادرشد ولی
قاضی درحکم نهایی رای بر بطلان هردو دعاوی تاییدفسخ قرارداد و بطلان معامله را بعلت عدم ارائه دلیل ، صادر نمود
در رای تجدیدنظرخواهی نوشته شد :
رای در شق فسخ قرارداد تایید و در شق بطلان معامله نقض بلاارجاع می گردد
》》سئوال
فروشنده اکنون مجدد دعوی بطلان معامله را طرح نمود! :
۱-) آیا با روند رسیدگی توضیح داده شده وارد است؟
۲-) می توان به طرح دعوی بطلان معامله قبلی و همزمان دعاوی درخواست تایید اقاله و تایید فسخ که همگی رد شدند برای اثبات طرح دعوی واهی برای فرار ازاجرای حکم ، استناد و استفاده کرد؟

پروفایل کاربر

محمد جوادی

جلب به دادرسی توسط دادگاه

سلام
از فردی شکایتی مطرح کردم. بازپرسی منع تعقیب زد. اعتراض کردم و دادگاه جلب به دادرسی صادر کرد و مدیر دفتر دادگاه گفت پرونده رو فرستادم بازپرسی.

سوالم اینه آیا بازپرسی میتونه دوباره منع تعقیب بزنه؟

پروفایل کاربر

محمود توکل زاده

اختلاف وراث

با سلام و عرض ادب.

پدر بنده سال گذشته فوت نمونده اند. ایشان در یکی از اموال خود که شامل یک مغازه و گاراژ میباشد با یکی از برادرانم صلح نموده اند و سه دانگ کل این ملک به همراه نصف سرمایه داخل آن را طی یک صلحنامه به ایشان واگذار کرده اند. ایشان در وصیت نامه خود ذکر نموده اند که حساب دفتری و اختیار امو مالی سرمایه خود را(نه اختیار خود سرمایه) به برادرم داده اند تا ایشان مخارچ مربوط به خمس و ذکات و مواردی از این قبیل را پرداخت کنند ولی عنوان نکرده اند که سهم سرمایه خود را نیز به ایشان واگذار کرده اند.

حال ایشان با استناد به این بند وصیت نامه ادعا دارند که چون پدر بنده امور مربوط به خمس و ذکات و سایر امور مالی و دفتری را به ایشان محول کرده اند پس در این صورت کسی که خمس مال خود را پرداخت نکند و آن را به عهده کسی دیگر بگذارد پس خود آن مال نیز متعلق به او نیست و از تقسیم سرمایه ذکر شده بین وراث سرباز میزنند. به نظر شما آیا ادعای ایشان درست است یا سرمایه نیز باید همانند ملک به مطابق قانون بین وراث تقسیم شود؟

تمامی حقوق مادی و معنوی این وب‌سایت متعلق به وینداد (عدل آفرینان وینا دادگر نوین) می‌باشد