
آتنا شریف
تهدید شدن توسط فرد محکوم به اعدام
سلام
اگر شخص محکوم به اعدام توسط بستگانش شروع به تهدید خانواده شاکی بکند چه باید کرد و چه حکمی دارد؟
آیا میتواند حکم اعدام زودتر از تاریخ اعلامی انجام شود؟
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)
سلام،
در صورتی که شخص محکوم به اعدام یا بستگان او اقدام به تهدید خانواده شاکی کنند، این موضوع میتواند به عنوان یک جرم مستقل مورد بررسی قرار گیرد. در چنین شرایطی، شاکی یا خانواده او میتوانند به مراجع قضایی مراجعه کرده و شکایت خود را ثبت کنند. تهدید به هر شکلی که باشد، میتواند تحت عنوان جرم تهدید یا ارعاب مورد پیگرد قانونی قرار گیرد.
در مورد اجرای حکم اعدام، طبق ماده ۵۴۳ قانون آیین دادرسی کیفری، قاضی اجرای احکام کیفری مکلف است حداقل یک هفته پیش از اجرای حکم، مراتب را به محکوم علیه اعلام کند و مراسم مذهبی توسط اشخاص واجد صلاحیت اجرا میشود. اجرای حکم اعدام باید طبق روال قانونی و در زمان مقرر انجام شود و نمیتوان آن را زودتر از تاریخ اعلامی انجام داد، مگر در شرایط خاصی که قانون اجازه دهد.
در هر صورت، پیشنهاد میشود که در صورت مواجهه با تهدید، به مراجع قضایی مراجعه کرده و از حقوق قانونی خود دفاع کنید. همچنین، مشورت با یک وکیل میتواند در این زمینه کمککننده باشد.
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

رضا طاهر
اعسار
با سلام
بنده محکوم به پرداخت شدم که ابلاغ آمد ظرف ده روز پرداخت و ظرف سی روز معرفی مال که بنده اعسار دادم. الان با توجه به شرایط و دوری مسیر اگر جلسه دادگاه اعسار را شرکت نکنم آیا جلب صادر میشود یا خیر
اگر جلسه دادگاه را شرکت نکنم آیا اعتراض میتوانم بزنم

سعید جوادی
پیگیری مزاحمت تلفنی
سلام بر وکلای محترم
یک فردی با من ۱۴ بار تماس گرفت، من در دسترس نبودم که پاسخ بدم...
وقتی متوجه شدم به ایشون زنگ زدم و پرسیدم امر و فرمایشتون چیه؟
ایشون به شدت از الفاظ رکیک و فحاشی بر علیه نوامیس اینجانب استفاده کردن!!
من هیچ حرف بدی نزدم و گفتم از شما شکایت میکنم.
سوال اینجانب:
الف) من چطور و از کجا باید از ایشون شکایت کنم؟
ب) من صدای ایشون رو ضبط نکردم، آیا خود دادگاه از آرشیو مخابرات میتونه به فایل تماس دسترسی پیدا کنه تا به عنوان مدرک و مستند مورد استفاده قرار بگیره؟
از زحمات شما عزیزان متشکرم

علی ملکی
راهنمایی حقوقی
در یک پرونده حقوقی باخواسته اثبات حق ارتفاق در مورد یک قطعه زمین که سال۵۷ بین سه شریک باسهم مساوی معامله و سپس دو شریک سهام خودرا به یک خریدار فروخته اند که یک شریک با قیدشرط الحاق به زمین خریدار سهم خودرا بدون حق ارتفاق معامله و شریک دیگر بصراحت بر حق ارتفاق در مبایعه نامه تصریح نموده است دادگاه علیرغم وجود شهود و... وعدم حضور و عدم ارایه لایحه از طرف خوانده تصمیم به ارجاع به کارشناس گرفت و علیرغم ذکرموارد پیش گفته در گزارش کارشناسی، کارشناس با ادعای اینکه معامله دو شریک بدون حق ارتفاق بوده و تصاویر ماهواره ای هم چیزی را نشان نمیده گزارش خلاف واقع ارایه داده و دادگاه اعتراض مارا نپذیرفته و بطلان دعوا صادر و تحدیدنظر نیز بدون رسیدگی تایید کرده و حتی شکایت کیفری برعلیه کارشناس را نیز بازپرس با ادعای اینکه پرونده در تجدیدنظر است قرار منع تعقیب صادر و اعتراض متعاقب هم رد شد البته شکایت در کانون کارشناسان هنوز در جریان است
لطفا راهنمایی کنید چه اقدامی برای احقاق حق میتوان انجام داد