مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

رضا انگزی

1 سال پیش

ثبتی اینجانب وحید دلیری مالک زمین تصرف شده

زمین کشاورزی دارای سند مالکیت رسمی که در تاریخ سال ۵۴ به ثبت رسیده است و اداره مسکن و شهر سازی استان کرمانشاه درسال ۸۸ به تصرف خود نمود و قبل تصرف زمین دارای کشت وکالت و درآمد خانواده آبادی بوده و هیچ گونه سند مالکیتی انتقال ندادیم و ما ۸۰۰ سهم مشاع داریم و دادگاه خیلی علنی گفته با پول ۸۰۰۰هزار سهم بریزید حساب تا به حقد برسی سوال اینجاست ایا میشود هر زارعی به صورت جداگانه برای سهم الارث خود شکایت کنیم برای حق خود بدون نیاز بقیه زارعین

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

زهره ح

9 ماه پیش

برقراری حقوق

با سلام دختری هستم مجرد وغیر شاغل پدر مرحومم در زمان حیات بازنشسته کشوری بودند بعداز فوتشان حقوق بازنشستگی ایشان بین من و مادرم تقسیم شده و درحال حاضر هردو مستمری بگیر هستیم پدرمادری بنده معلم بازنشسته بودند که از صندوق بازنشستگی حقوق دریافت می کردند ایشان و مادربزرگم نیز مرحوم شده اند و درحال حاضر مستمری بگیری ندارند آیا باعلم به این موضوع آیاراهی وجود دارد که مادرم بتوانند برای دریافت حقوق پدرشان اقدام کنند؟

پروفایل کاربر

مریم سادات

8 ماه پیش

مهریه

سلام وقتتون بخیر..

درحال حاضراین قانون تصویب شده ک اگه بخایم  مهریه سنگین درنظربگیریم همون موقع درمحضربایدعروس مالیاتشوبپردازه؟

پروفایل کاربر

مریم سروری

7 ماه پیش

مهریه شخص فوت شده

سلام وقت بخیر

خاله من دو سال پیش فوت شده و متاهل بود و فرزندی نداشت و پدر و مادرش هم فوت شدند آیا برا گرفتن مهریه ایشون از همسرش خواهران و برادران متوفی هریک جداگانه اقدام به شکایت کنند یا شکایت یکی از وراث کافی هست؟