پروفایل کاربر

ف ا

7 ماه پیش

کارشناس خط

سلام وقت بخیر
دادگاه بدوی به نفع من رای صادر کرد در خصوص مصالحه سه دانگ منزل مرحوم پدرم با من. ضمنا بقیه وراث در دادگاه بدوی به نظر کارشناس خط اعتراض کردند ولی به دلیل نداشتن مدرک، قاضی اعتراضشان را قبول نکرد. در پی اعتراض بقیه وراث، مدارک در دادگاه تجدید نظر مجددا به کارشناس خط سه نفره فرستاده شد و کارشناسان بعد از سه ماه هنوز نتیجه را اعلام نکردند و در دفتر شعبه اعتراض کردم که به آنها اخطار دهند ولی هنوز خبری نیست. میخاستم ببینم باید چیکار کنم؟
ممنون از پاسخگویی شما.

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

فرزند مادر

7 ماه پیش

فروش اموال فرد آلزایمری

مادرم قرص های آلزایمر را مصرف می کنند ، الان برای فروش یا اجاره اموالشان آیا امضای ایشان قانونی است؟
اگر نه چه کاری باید انجام داد؟

پروفایل کاربر

محمدرضا عابدی

6 ماه پیش

خرید مال مسروقه

سلام، بنده دو ماه پیش یک قطعه طلا خریدم، اما مشتری فاکتور نداشت. ولی حساب بانکی و کارت ملی رویت شده و اهراز هویت شده و پول به حساب بانکی خودشون واریز شد. همچنین یک رسید ازشون گرفتم با امضا و اثر انگشتشون که گفته طلا برای خودمه و دزدی و‌مسروقه نیست.
اما پریروز از آگاهی اومدن مغازه من و منو دستگیر کردن و بردن دادگاه، اونجا قاضی کشیک به من اتهام مالخری زده و الان با قید وثیقه آزاد شدم تا دادگاه اصلی تشکیل بشه. به نظرتون چه کار‌کنم؟ چطور اثبات کنم من مالخری نکردم؟ و باید حتما موقع خرید طلا فاکتور باشه؟