مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

فریبا حیدری

11 ماه پیش

فسخ قرارداد اجاره توسط مستاجر

با سلام
خونه ای رو یک ماه پیش با فردی جهت اجاره قرار داد بستم و قرار شد هفته بعد که موعد تخلیه مستاجر قبلی هست بیاد برای تحویل کلید و بقیه کارها
بابت این قرار داد چک گرفتیم برای همان تاریخ تحویل خانه
ولی مستاجر جدید امروز تماس گرفته که منصرف شده و ملک دیگری رو برای اجاره پسندیده و میخواد قرار داد فسخ بشه
در حالیکه ما تو این یکماه کلی مستاجر رد کردیم و بر حساب قول و قرار با ایشون قرارداد اجاره بستیم
ایا الان ما حقی بر این فسخ یکطرفه و بی دلیل داریم یا خیر؟
اضافه کنم که چک بابت مبلغ رهن گرفته شده و قرارداد منعقد شده ما درخواست کردیم که طبق تاریخ چک رو پاس کنن تا مجدد ما مستاجر پیدا کنیم و پول ایشون رو برگردونیم ولی ایشون میگه فسخ میکنم و چک پاس نمیکنم.

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

محمد رضازاده

7 ماه پیش

گم شدن چک

با سلام من چک صیادی مشتری که به اسم من بود و برگشت زده بودم گم کردم میترسم به مشتری بگم لطفا راهنمایی میکنین چکار کنم آیا میتونم مبلغ چک رو بگیرم

پروفایل کاربر

زهره ح

6 ماه پیش

برقراری حقوق

با سلام دختری هستم مجرد وغیر شاغل پدر مرحومم در زمان حیات بازنشسته کشوری بودند بعداز فوتشان حقوق بازنشستگی ایشان بین من و مادرم تقسیم شده و درحال حاضر هردو مستمری بگیر هستیم پدرمادری بنده معلم بازنشسته بودند که از صندوق بازنشستگی حقوق دریافت می کردند ایشان و مادربزرگم نیز مرحوم شده اند و درحال حاضر مستمری بگیری ندارند آیا باعلم به این موضوع آیاراهی وجود دارد که مادرم بتوانند برای دریافت حقوق پدرشان اقدام کنند؟

پروفایل کاربر

خسرو قاسمی

8 ماه پیش

سهم الارث از برادر متوفی

سلام.پدر ومادر در دوران حیات خود از سهم الارث فرزند متوفی خود استفاده نکرده اند.حال فرزندان آنها متوانند؟