فرزاد فرخ سیری
سلب آزادی
از پرسنل نظامی پلیس هستم،که که حین ماموریت همکارم با شلیک گلوله منجربه فوت شخصی با قرار بازداشت موقت روانه زندان گردید،لذا فرمانده مستقیم بنده نیز مرا بدون داشتن دستور قضایی و انجام جرم مشهودی تحت الحفظ به بازداشتگاه نظامی واقع در ستاد انتظامی معرفی وتحویل داده و ۷روز بازداشت شده و در طی این ۷روز دو مرحله تحت الحفظ که مرحله اول بعنوان مطلع و مرحله دوم بعنوان متهم به نزد بازپرس پرونده بدرقه گردیدم وعلیرغم صدور قرار قبولی کفالت ۵۰میلیون تومان از دفتر شعبه آزاد بودم،مجددا به بازداشتگاه فوق عودت گردیدم،آیا میتوانم با عنوان سلب آزادی و بازداشت غیرقانونی از فرمانده دستور دهنده شکایت کیفری نمایم،؟؟؟
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (0)
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید
فرزاد طاهری
تصادف رانندگی
با سلام بنده اوایل سال 401 تصادفی داشتم در این تصادف خسارت جانی نداشتیم و فقط بحث بدنه خودرو بوده بیمه مالک تمام خسارت من رو پوشش نداده و پس از مذاکره با مالک خودرو برای حل دوستانه مساله و همکاری نکردن ایشان بنده شکایت کردم علاوه بر مازاد هزینه های تعمیرات خواستار پرداخت افت قیمت خودرو شدم راننده خود مالک نبوده و همسر ایشان راننده بودن که گواهینامه هم دارن با این توضیحات شکایت نامه من با شکایت از راننده و مالک پیش رفته تا امروز که رای قطعی آمد و راننده اعتراض کرده که شوهرم راننده نبوده تقصیری نداره و دادگاه تجدید نظر هم در جواب گفتن ابهام در پرونده هست و مشخص نیست مقصر کدوم یکی هست مالک یا راننده خسارت با هر دوی آنها هست یا تضامنی یا به عهده یکی از آنها پرونده برگشت خورده برای رفع ابهام
خود خانم راننده هم یک خودرو به نام خودشون دارن ولی در آن روز با خودروی شوهرشون با من تصادف کردن
سوال بنده این هست آیا مالک خودرو در پرداخت جریمه سهیم هستن ؟ آیا همسر ایشان به عنوان زن خانه دار می تواند این خسارت را که تقریبا نزدیک به 50 میلیون تومان هست را ندهد یا بگوید من در آمد ندارم و نمیتوانم پرداخت کنم ؟ اینکه این خانم یک خودرو به نام خودشون دارن تاثیری در قدرت پرداخت خسارت دارد یا ندارد یا دادگاه کاری به اموال این خانم ندارد ؟ و اینکه دادگاه چگونه در خصوص این خانم در نهایت میتواند تصمیم گیری کند ؟
ممنون میشم توضیحی به بنده بدهید
رضا اکرمی
تهدید به شکایت بابت افشای کلاهبرداری
سلام وقت بخیر، ما یک مقاله درباره کلاهبرداری یک فروشگاه اینترنتی در سایت نوشتیم، مدارک خلف وعده موجوده و نظرات برخی از مشتریان رو هم منتشر کردیم، حال صاحب فروشگاه پیام داده و تهدید به شکایت و گرفتن خسارت ناشی از مقاله میکنه؟
آیا چنین شکایتی امکان طرح داره و بهسرانجام میرسه؟ اگر نتونستم دلایل محکمه پسند ارائه بدیم، حداکثر مجازات برای ما چه خواهد بود؟ چطوری میتونیم نسبت به این مقاله سلب مسئولیت کنیم؟ طوری که امکان طرح شکایت وجود نداشته باشه؟ آیا درج عبارت سلب مسئولیت در انتهای مقاله و بیان اینکه این مطلب صرفاً نظرات مشتریان سابقه کفایت میکنه؟ پیشاپیش از پاسخگویی شما سپاسگزارم.
میثم رادپور
قرار اناطه و اطالهی دادرسی
آذرماه سال گذشته بنده از صاحب خانهام به جرم «ممانعت از حق» شکایت کردم. سپس صاحب خانه بنده دادخواستی را بابت اجور معوقهی همان منزلی که مانع حق ورود بنده به آنجا شده بود، ثبت کرد. در جلسهی رسیدگی به پروندهی اجور که در شورای حل اختلاف برگزار شد، بنده با استناد به شکایت «ممانعت از حق» از شورای محل ارجاع دادخواست «اجور معوقه» تقاضا کردم تا تعیین تکلیف این شکایت راجع به آن دادخواست دستور اناطه صادر کند. همینطور شد و شورا (شورای اول) طی قرار اناطه، دادرسی دعوای اجور معوقه را تا سه ماه متوقف کرد. در حال حاضر دقیقا ۲ ماه از آن زمان گذشته و پرونده «ممانعت از حق» بهتازگی به یک شورای فاقد صلاحیت محلی (شورای دوم) ارجاع شده. زمان جلسهی رسیدگی به دعوای صاحبخانه در شورای اول یک روز بعد از جلسهی رسیدگی به شکایت بنده در شورای دوم است. با توجه به اینکه اولا شورا (شورای اول) در مورد دعوای اجور معوقه در مدت زمانی کمتر از ۳ ماه جلسهی رسیدگی گذاشته و ثانیا پرونده شکایت «ممانعت از حق» به شورای دوم که فاقد صلاحیت محلی ست ارجاع شده، چه اقدامی باید انجام داد؟