مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

ایوب مددی

انتقال سند

با سلام و خسته نباشید
بنده متاسفانه به دلیل اینکه یک واحد آپارتمان از نهضت ملی مسکن ثبت نام کرده بودم و مدتی بعد مبلغی پول بدستم آمد و توانستم یک واحد آپارتمان بخرم. لذا به دلیل اینکه اگر سند به نام خودم میزدم دیگر امکان دریافت آن ملک از نهضت ملی را نداشتم، مجبور به انتقال سند به نام پدر زن و مادر زنم شدم ولی الان دبه کردند . آیا با توجه به اینکه مبلغ منزل را خودم پرداخت کردم، پول خرید اوراق ، کارمزد های بانک، دفترخانه و الان سه سال پرداخت اقساط و همچنین سه سال سکونت دارم آیا میتوانم نسبت به گرفتن حقم اقدام کنم؟ با تشکر

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

بنفشه کاظمی

کلاهبرداری اینترنتی

سلام وقت بخیر من ۳ ماه پیش حدود اوایل بهمن ماه یه خرید اینترنتی کردم قرار بود یک ماه دیگه ارسال بشه ولی بعد از تسویه کامل مبلغ شب اون روز گفت حدود ۱۵۰ ارسال کنید جنس خرابه در اومده در صورتی که آماده ارسال بود بعد از کمی اعتراض که چرا نگفتید فرد پیج اینستاگرامش بست و به هیچ شماره ای پاسخگو نبود و جنس ارسال نکرد تا اینکه من اواخر فروردین ازش شکایت کردم و یهو جنس ارسال کردند ولی نیرو انتظامی گفت جنس نگردید چون ممکن اصلا جنس اصلی نباشه یا مخدوش باشه پیکی یه هزینه دیگر مجدد ازتون بگیر و ضرر روی ضرر به من گفتن اگر فروشنده جنس فرستاده به خاطر این بود پیامی شاید دریافت کرده و نرسیده و دست از لجبازی برداشته خواستم بدونم برای طرف پیام شکایت میره مطلع میشه یا همین جوری طرف جنس فرستاده ؟؟؟ حالا من هنوز شکایت پس نگرفتم امروز جنس عودت داده شد فروشنده پیام زده چرا نگرفتی من که بالاخره ارسال کردم و کلی مجددا بی ادبی کردن به من

می خواستم بدونم من شکایت هنوز پس نگرفتم برای ایشون قانون چی کار می کنه سوپیشینه می خورد شاکی داره چه مشکلاتی براش پیش میاد انگار فروشنده خانه دار ولی آنلاین شاپ داره ؟؟؟

پروفایل کاربر

حسين حسینی

ادعای معامله فضولی از جانب ولی قهری

سلام
بنده ششدانگ یک واحد آپارتمان 65 متری را پیش خرید کردم در زمان معامله (پدر خانواده با وکالت فروش از طرف همسر) به عنوان فروشنده معامله را امضاء کرد و ثمن‌ معامله به حساب ایشان واریز شد و بعد از صدور مبایعنامه کد رهگیری دار جهت تحویل مبایعنامه و مدارک که به املاک مراجعه‌ کردم متوجه شدم که سهم این خانواده از ساختمان مشارکتی در حال ساخت 2 واحد آپارتمان با 3 سند(به نام 2 فرزند صغیر و مادر خانواده) که هر کدام 10 سهم از 180 سهم کلی عرصه را داشتند در طبقه 2 ساختمان در تقسیم نامه مشارکت نامه ساخت، معین شده و در مبایعنامه بنده تنها اسم و 10سهم مادر خانواده قید شده و به سند فرزندان و سهم آنها اشاره ای نشده. با اصرار بنده مبنی بر درج نام و سهم فرزندان در لیست فروشندگان مبایعنامه، در زمان تحویل آپارتمان تنها (موضوع تحویل و تسویه و تاریخ تنظیم سند ششدانگ آپارتمان پشت قرارداد قید شد و پدر خانواده وکالتا و ولایتا امضا کرد) و واحد تحویل اینجانب شد. همچنین بعد از مشخص شدن متراژ دقیق از طرف نظام مهندسي مبلغی از مانده ثمن‌ بابت سند به حساب یکی از فرزندان و پدر این خانواده واریز شد.
اما اکنون بعد از گذشت 15 ماه از تحویل آپارتمان و 10 ماه پس از مشخص شدن متراژ دقیق و همینطور گذشت 5 ماه از زمان تنظیم سند،پس‌از دادخواست بنده برای تنظیم سند،با ارسال اظهارنامه به بنده مادر خانواده ادعا دارد سهمش 44 متر بیشتر نیست و درخواست شماره حساب برای استرداد وجه دارد و پدر این خانواده ادعای انجام معامله فضولی نسبت به سهم فرزندان خود در آپارتمان فروخته شده به بنده را دارد و معامله را تنفیذ نمیکند و از تنظیم سند ششدانگ خودداری کرده و می‌گویند ما فقط 10 سهم مربوط به مادر خانواده را فروختیم و سهم فرزندان فروخته نشده و بایستی بهشون برگدادنده شود.
عذر خواهی بابت طولانی شدن توضیحات. خواهشمندم راهنمایی بفرمایید که چطور میتوانم به حق خود الزام به تنظیم سند 6 دانگ برسم. سپاسگذارم

پروفایل کاربر

رضا موحد

اعاده دادرسی توسط ثالث

سلام.چن سال قبل به واسطه یک قراردادعادی بین دونفر که دردادگاه اصالت آن تاییدشده الان علیه ماکه 3 نفریم طرح دعوی ودادخواست ابطال سندرسمی که سه دست گشته وجلسه رسیدگی گذاشتن.آیاما میتوانیم نسبت به آن قراردادعادی که قبلا دردادگاه تاییدشده تقاضای اعاده دادرسی مبنی برتردیدقراردادداشته باشیم؟خوانده اون قراردادکه الان درکنارما بعنوان خوانده قرارداره حاضره هرنوع همکاری جهت ابطال اون قراردادعادی روانجام بده ودلایلی محکم بدست آورده که بتونه انکارش کنه ولی میگه چون قبلا رای قطعی گرفته ومن جهات اعاده دادرسی نداشتم اعاده بنده روکه جلوترهاارائه کرده دادگاه نپذیرفته .حال اگه ماده قانونی برای این موضوع وجودداشته باشه ماتقاضای اعاده دادرسی کنیم وایشون دلایلشونوارائه کنن.اون قرارداد مبنای شکایت علیه ما شده چون موضوع یک ملک است که درآن زمان بین این دونفرمراوداتی بوده والان به ما سرایت کرده.