مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

ارزو نجاتی

1 سال پیش

سفته برای حسن انجام کار

سلام وقتتون بخیر من با یک شرکت خدمات اینستاگرام همکاری میکردم با من قرارداد ۳ ماهه بستن و ۱۰۰ میلیون هم سفته بابت حسن انجام کار دادم اما بعد از گذشت یک ماه زیر تمام قول و قرارهای توی قرارداد زدن منم میخواستم برم باهاشون حرف بزنم حاضر نشدن جلسه بذارن و بابت دستمزدم هم دیرکرد داشتن با کلی بحث و دعوا و دیرکرد پول منو دادن و خودشون از ما خواستن باهاشون کار نکنیم،حالا هرچی پیگیری میکنم که برم قرارداد رو فسخ کنم و سفته هام رو بگیرم شونه خالی میکنن.
اشتباهی که کردم داخل سفته مبلغ نوشتم وبه عدد هم تاریخ زدم به من گفتن قسمت حواله کرد رو خالی بذار خودمون مینویسیم اما پشت سفته نوشتم بابت حسن انجام کاره.و چون اعتماد کردم از سفته عکس ننداختم حتی رسیدم نگرفتم ازشون،ونسخه دوم قرارداد رو هم به من ندادن.
الان از مدت قرارداد ۱ماه و خورده ای مونده ولی نمیان فسخ کنن ،باید چیکار کنم؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

محمد علينيا

1 سال پیش

غمض عين يعني چه

با سلام و عرض ادب و احترام خدمت وكلاي عزيز و سايت خوب وينداد
بنده كارمند پيماني وزارت بهداشت بودم بودم با راي گزينش حدود دو سال از كار اخراج شدم نسبت به راي اعتراض كردم ديوان راي به بازگشت به كار داد .
الان مراجعه كردم گزينش براي شروع به كار، گزينش در نامه براي معاونت توسعه و منابع انساني براي شروع به كارم زده بازگشت به كار با غمض عين در بعض صادر ميشود،خواستم بدونم ميعنيش چيه؟
بسيار ممنون از سايت عالي و از پاسخگويي هميشگي و دقيقتون

پروفایل کاربر

neshat korivand

7 سال پیش

تفاوت تاریخ امضای قرارداد با تاریخ شروع به کار

آیا یک شرکت میتواند امروز با بنده قرارداد کاری را امضا کند و در آن ذکر کند تاریخ شروع به کار یک ماه دیگر است؟ و حقوق و مزایا از همان یک ماه دیگر محاسبه گردد؟

پروفایل کاربر

صدیقه قنبرزاده

6 سال پیش

قرارداد با حداقل بیمه و مالیات

با سلام و احترام، ما بنیانگذار یک شرکت تازه تاسیس و نوپا هستیم که کار شتابدهی کسب و کار انجام می دهد. علاوه بر عضویت در هیات مدیره ی شرکت، انجام مسئولیت های اجرایی متفاوت و کارهای آموزشی و منتورینگ اعضای شتابدهنده را نیز برعهده داریم و مایل هستیم با شرکت قرارداد ببندیم و از دارایی شرکت حق الزحمه دریافت کنیم. همچنین نیازی به بیمه نداریم و تمایل داریم به قرارداد ما تا حد امکان از هر دو سمت طرفین قرارداد، حداقل مالیات تعلق بگیرد. سوالی که داشتیم این هست که به این منظور، بستن چه عنوان قراردادی برای ما به صرفه تر است و ما را ملزم به بار بیمه و مالیات کمتری می کند؟
از این جهت که شرکت ما، شرکتی نوپاست، انتخاب نوع قرارداد بسیار می تواند در کاهش هزینه های ما موثر باشد و پیشاپیش از پاسخ و راهنمایی شما در این باره متشکریم.