
مهدی مترجم
پولشویی
با عرض سلام :
شرکت الف به صرافی ب در تهران مراجعه میکند و طی قراردادی از صراف ایرانی درخواست میکند که 200 هزار یوان چین به طرف معامله شرکت ب در چین پرداخت نماید و در همان مرحله معادل ریال انرا همراه با کارمزد مربوطه را به صراف پرداخت میکند.
صرافی ب به کارگزار خود در چین دستور میدهد که 200 هزار یوان چین به شماره حساب معلوم در کشور چین واریز نماید. کارگزار این صرافی شخصی بنام زید در تیمی هکری و کلاهبرداری فعال است و بلافاصله از محل هک کردن حساب شرکتی در کشور چین و کلاهبرداری از همین محل 200 هزار یوان پول حاصل از این کلاهبرداری را به شماره حساب اعلامی از صرافی ایرانی واریز میکند.
پلیس کشور چین بر اساس شکایت مال باخته چینی ( شرکتی که حسابش هک شده بود) رهگیری نموده و 200 هزار یوان را از حساب اعلامی از سوی صرافی را ضبط و به مالباخته مسترد میکند. تمام موارد فوق مورد گواهی پلیس کشور چین و بصورت کاملا رسمی میباشد.
سوال اینجاست: ایا شرکت الف میتواند به طرفیت صرافی ب به اتهام پولشویی در محاکم کیفری طرح دعوی نماید؟ اگر پاسخ اری است محل وقوع جرم در کجاست؟ ایران یا چین ؟
ایا دادگاههای کیفری ایران صلاحیت بررسی را دارند؟ با سپاس از پاسخ شما .
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (0)
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

ایرج قره گوزلو
برنامه دیواروکلاهبرداری
سلام من دربرنامه دیوار یک آگهی دیدم نوشته بود گواهینامه. فوری وقابل استعلام و تماس گرفتم گفتم بخاطر شرایط شغلی که دارم نمیتونم کلاس شرکت کنم گفت ماخودمون آموزشگاه رانندگی هستیم و همه چی قانونی وقابل استعلام و منم متاسفانه قبول کردم ومبلغ ده میلیون واریزکردم ومدارک ارسال کردم و فیلم یک گواهی نامه رو برام والان دیگه جوابم نمیدن دوتا شماره تماس دارم ویک شماره کارت آیه میتونم کاری بکنم وآیا برای خودم شکل پیش نمیادممنون میشم راهنمایی کنید

محمود صادقی
شکایت از سهامدار (مدیر عامل) توسط سهام دار دیگر
با سلام و احترام ، شرکتی تاسیس شده که سه نفر سهام دار دارد به نسبت های 49-49 و 2 درصد یک از سهامداران مدیر عامل و مدیر بازاریابی و فروش و یکی دیگر مدیر اداری و مالی شرکت است .
در انجام اولین پروژه شرکت ،مدیر عامل بجای حساب شرکت حساب شخصی را برای واریز وجه به مشتریان ارائه و دریافتی داشته است . و در پروژه دوم که به مدت کوتاهی پس از پروژه اول بوده مدیر عامل به بهانه مریض بودن 30 الی 45 روز پاسخ گوی شریک و هیچ شخص و مشتری نبوده اند .
مدیر اداری و مالی پاسخ گوی مشتریان بودند تا زمانی که اطلاع پیدا میکنند مدیر عامل در سفر تشریف دارند و از آن به بعد فقط جواب گوی مسائل مهم بودند .
حال پس از پایان سفر مدیریت ادعای کم کاری از مدیر اداری نموده و اعلام میدارند که باید بدون دریافت سود و زیان پروژه توسط مدیر اداری از لیست سهام داران خارج شود . هیچ گونه همکاری در خصوص فعالیت شرکت ننموده و اقدام به انجام پروژه های دیگر نموده است که به اطلاع شریک دیگر نمیدهد. و مدیریت دارای حق امضا و رئیس هیات مدیره بوده و سهام دار 2 درصدی نیز از اعضای خانواده ایشان است و اقدام به تشکیل جلسات هیات مدیره هم نمیدهد .
لطفا راهنمایی کنید که چه اقدامی میتوان انجام داد تا جلوی ضرر و زیان بیشتر رو گرفت. ممنون .

حمید حسینی
خسارت قراردادی
با سلام خدمت اساتید محترم
بنده مستاجر بودم و با توافق طرفین ، قرارداد اجاره را فسخ و مبلغ 19 میلیون تومان از مبلغ قرضالحسنه به عنوان ضمانت تسویه قبوض مصرفی و مالیات دارایی و بیمه و خسارات احتمالی به ملک تا زمان تسویه کامل نزد موجر ماند. پس از ارائه صورتحساب ها و تسویه حساب ، موجر 15 میلیون تومان رو عودت داد و 4 میلیون تومان رو به بهانه واهی خسارت به درب و کرکره برقی برگشت نداد که از ایشان در شورای حل اختلاف شکایت کردم و پس از رای محکومیت قطعی ایشان در دادگاه تجدید نظر مبلغ رو پس گرفتم . حال با توجه به ماده 6 قرارداد اجاره (موجرمکلف است به محض اتمام مدت اجاره یا فسخ و اقاله، عین مورد اجاره را تحویل گرفته و کل مبلغ قرضالحسنه را به مستاجرپرداخت نماید در غیر این صورت به ازای هر روز تاخیر در پرداخت مبلغ مذکور روزانه مبلغ 2 میلیون تومان به عنوان خسارت به مستاجر پرداخت نماید) می توانم به دلیل اینکه کل مبلغ قرض الحسنه رو برگشت نداده از ایشان مطالبه خسارت قراردادی بکنم ؟