مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

امیر نامی

1 سال پیش

چت تلگرام

اگر از چت تلگرام به همراه آیدی تلگرام فیلم گرفته باشیم در دادگاه کیفری بعنوان دلیل اثبات جرم کلاهبرداری قابل استناد و دادن حکم قطعی هست یا خیر ؟؟آیا از طرف پلیس فتا با توجه به دیلیت چت از دو سمت امکان اثبات چت وجود دارد ؟؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

امیر رضایی

2 ماه پیش

خسارت تاخیر تادیه اقساط اعسار

با سلام و خسته نباشید
در خصوص پرونده ای تعدادی از اقساط اعسار معوق گردیده برای دریافت خسارت تاخیر تادیه اقساط معوق نیاز به مطرح کردن دادخواست مجدد در دادگاه می‌باشد یا اجرای احکام خودش میتواند راسا اقدام به محاسبه خسارت تاخیر تادیه اقساط معوق کند ؟
با تشکر

پروفایل کاربر

علی اعظمی

1 سال پیش

تخلیه خط ثابت واحد مسکونی

سلام و عرض احترام خدمت شما..

بنده برای دوسال مستاجر یک واحد آپارتمانی در تهران ، خ سبلان بودم. از تاریخ 6/5/401 الی 6/5/403.
در قرارداد قید شده که تلفن واحد آپارتمانی دایر هستش اما بنده تلفنی چندین بار به مالک اخطار دادم که تحت هیچ شرایطی از تلفن ثابت استفاده نمیکنم و در عمل هم یک ثانیه از تلفن استفاده نکردم.
متاسفانه من به هیچ وجه خبر نداشتم که باید هر ماه آبونمان تلفن رو باید پرداخت کرد و مالک هم هیچ اخطاری از این بابت به بنده نداد.
تا اینکه بعد از دوسال و بعد از اتمام قرارداد مالک مدعی شده که تلفن توسط مخابرات تخلیه شده و هزینه آن را من باید بپردازم. متاسفانه بعد از مراجعت بنده به مخابرات متوجه شدم که خط رند هستش و ۴۳ میلیون تومان قیمت گذاری شده.
الان میخواستم ازتون این سوال رو بپرسم که آیا من مقصر هستم و دوم اینکه آیا میتونم با شکایت از مخابرات در دیوان عدالت اداری ، خط رو دوباره برگردانم؟

پروفایل کاربر

مجتبی یگانه

10 ماه پیش

خودرو

سلام. من ماشینمو به یکی از همکارام در کارخانه فروختم که پول لازم بودم به محض واریز مبلغ خودرو من اون مبلغ رو خرج کردم ولی بعد یک روز خریدار گفت ماشینو نمیخام منم گفتم پولو خرج کردم فرصت بده ماشینو ببرم بفروشم تا پولتو بدم ولی ایشون گوش ندادند و ماشینو بردند پارکینگ . خب حالا تکلیف ما چی میشه؟