حبیب رجبی
شکایت از همسایه طبقه بالا
سلام همسایه طبقه ی بالا مستاجر هستن. لوله فاضلاب خونه اش نشت آب داشته و کابینت چوبی و وسایل برقی ما دچار خسارت شده . الان وضعیت ما به چه شکل هست؟ باید از مستاجر شکایت کنم یا مالک؟ میشه شکایت کرد؟ مالک خانه با پرخاشگری من را مقصر اعلام کرده. راهنمایی میفرمایید?
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (0)
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید
داریوش گل محمدی
درخواست مشاوره
توضیحات : شخصی با تحت فشار قرار دادن من، و با سو استفاده از شرایط بد مالی من و مجازات کیفری که در حال سپری کردن ان بودم من رو مجبور کرد که از اعتماد خواهرم سو استفاده کنم و یه فقره چک صیادی از خواهرم در وجه ان شخص بگیرم و خودم هم پشت چک رو امضا کنم. قرار بود این چک بابت ضمانت گرفتن سند برای زمبنی باشد که من با واسطه گری این شخص به یکی از دوستانش فروخته بودم ودر برابر خریدار متعهد به انتقال سند بودم.که تاریخ انجام تعهدم بیش از یک سال گذشته بود.
و باز هم متاسفانه موقع ثبت چک، من بابت خربد ثبت کردم وثبت ضمانتی نکردم.
درتاریخ سر رسید، چون سند ملک اخذ نشده بودچک برگشت خورد و قصد اقدام قانونی را دارد.این درحالی است که صاحب حساب از ابن موضوع بی اطلاع بود.
واز طرفی من چک را در وجه کسی صادر کردم که هیچ مراوده مالی با وی نداشتم بلکه به دوست این شخص تعهد اخذ سند داشتم.
چگونه میتوانم جلوی عملیات اجرایی چک را بگیرم؟
محسن صمصامی
کد ملی افراد
از شخصی میخوام شکایت کنم اما خبر ندارم از کد ملی و اینکه ثنا داره یا نه ؟ چگونه بدست بیارم؟
محمد علینیا
خرید گوشی
سلام من یه گوشی خریدم فروشنده با یه اطلاعات دیگه ای به من داد اما روز بعد متوجه شدم دروغ گفته و قیمت بالاتریو من پرداخت کردم. فاکتور هم بهم نداده الانم هرچی بهش میگم پس نمیگیره من چیکار میتونم بکنم توروخدا بگین