عبدالصمد کیانی
واریزی بابت خرید اپارتمان توسط چند نفر به حساب خریدار
با سلام و عرض ادب
آپارتمان خود را به یک خانم فروختم و در مبایعه نامه نحوه واریزی به حساب شبای بنده بوده حالا پس از سه ماه و انتقال سند بنام خریدار اکنون فردی پیدا شده و ادعا کرده پنج فقره واریزی توسط ایشان را باید عودت بدهید ؟
احتمال تبانی بین خریدار و مدعی خیلی زیاد است
با سپاس و ممنون از لطف شما
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (0)
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید
سهیلا امامی
صلح عمری
سلام دختر خوانده ای دارم که ببمار است وقادر به کارکردن نیست ،و خود فررندی ندارم ، میخواهم ماشین وسیم کارتم بعد از فوتم به اوبرسد ، به دفترخانه نراجعه کروم گفتتند صلح عمری بابت اموال منقول وجود ندارد ، لطفا راهنمایی بفرمایید ممنونم
امیرحسین دربندی
فرداد برای فروش وام ازدواج
سلام.وام ازدواج میخوام به کسی بدم ایشون ضامن وام هست و قرار هست قسط وام کلا پرداخت کنه
عبدالله فانی
سند تعهد محضری
با سلام
من مقطع دکتری تخصصی وزارت بهداشت قبول شدم و ترم یک هستم. هنگام ثبتنام از من سند محضری تعهدنامه دانشجویی همراه با ضامن کارمند خواستند.
من سند تعهدنامه را امضا کردم اما هنوز مدرک را تحویل دانشگاه نداده ام. چون ممکن بود پشیمان شوم و مایل به انصراف بشم.
با توجه به این که محضر را دانشگاه انتخاب کرد و نماینده خود را هنگام امضای طرفین به محضر فرستاد تا شاهد ما باشد ایا میتوانند از طریق محضر سند یا هر جای دیگر این سند را پیگیری کنند و من پس از انصراف ملزم به پرداخت هزینه بشم؟
با تشکر