مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

سعید مقدم

1 سال پیش

حقوق و مزایا

با سلام به مدت سه سال شرکتی کار میکردم که یک ساله ورشکست شده و مدیر آن در زندان به سر میبرد. این شرکت بالای 1000 میلیارد بدهی دارد. بنده کلیه مراحل شکایت را انجام دادم و حکمم را به اجرای احکام رساندم. الان سوالم اینه که اگر مدیر توان پرداخت این مبلغ را نداشته باشد که ندارد. با توجه به اینکه ما بیمه بودیم.
آیا بیمه یا دولت حقوق و مزایای مارو میده؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

ساناز ناصری

4 سال پیش

مدت قرارداد کار

سلام

مدت زمانی که کارفرما می تواند یک قرارداد تمدید کند چقدر است؟آیا میشود یک قرارداد بیش از یکسال مانند سه یا 5 ساله با کارگر ببندد؟ من در یکی از ادارات خصوصی مشغول به کار هست و حقوق و مزایای اداره کار دریافت میکنم

پروفایل کاربر

کاربر

6 سال پیش

مشکل حقوقی در دوره کارآموزی

سلام. بنده در شرکتی با شرط دوماه کار به عنوان کارآموز مشغول به کار بودم. در پایان ماه اول مدیر عامل شرکت به من اطلاع داد که من پذیرفته شده ام و آماده بستن قرداد با من است. من به دلیل آزاد نشدن مدرک دانشگاهیم قرداد نبستم و اطلاع دادم که بعد از آزاد شدن مدرک قرداد می بندم (در ابتدا کار نیز این مورد را به مدیر عامل اطلاع دادم)
اکنون بعد از گذشت دوماه دیگر مایل به ادامه کار در این شرکت نیستم. مدیر عامل با تصمیم من شدیدا مخالفت کرده ایشان مرا تهدید کرده که به خاطر دو پروژه نیمه تمام(80 درصد آن ها تمام شده) و به خاطر تقاضایم برای آزاد سازی مدرک از طریق کاریابی از من شکایت میکند.
میخواستم پرسم چقدر شکایت های ایشان مبنای قانونی دارد و قابل پیگیری است؟
لازم به ذکر است که بنده غیر برگه عدک افشای اطلاعات و سفته قردادی با این شرکت نبسته ام.

پروفایل کاربر

مهدی عابدین زاده

3 سال پیش

ضمانت کار

وقت بخیر کارفرما یک چک با مبلغ و تاریخ از من دریافت کرده است و در قرارداد هم سریال و تاریخ و مبلغ چک ثبت شده است و کپی قرارداد را دارم اما متاسفانه بعد از ترک کار خواهان حقوق شدم چک را بر نمی گرداند و جواب می دهند شکایت کنم چک را اجرا می گذارند