وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

يك آدمي

5 ماه پیش

ديه مو

سلام ديه كندن موي مرد به صورتي كه ديگه رشد نكنه برابر با ديه كامليه كه براي مو در نظر گرفتن اما همين شرايط براي زن برابر با ديه كامل زن (همون مقدار ديه فوت زن) هست درسته؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

بهنام کرامت آذر قوشچی

3 هفته پیش

فروش مال غیر

سلام.
من سال ۱۳۹۹ زمین قولنامه ای روبه مبلغ یک میلیارد و صد میلیون ریال به عنوان زمین مسکونی خریداری کردم.با استعلام از اداره املاک شهرداری و راه و شهرسازی متوحه شدم که زمین جز اراضی ملی و تحت مالکیت شهرداری میباشد.
۱.آیا من میتوانم با شکایت از فروشنده علاوه بره ثمن معامله مبلغی رو هم بعنوان غرامت با محاسبات بانک مرکزی از فروشنده دریافت کنم؟چی باید تو دادخواست بخوام
۲.از مشاور املاک(بنگاهی)به چه عنوان میتوانم شکایت کنم؟؟؟

پروفایل کاربر

م ی

2 ماه پیش

شکایت بابت توهین و افترا

سلام. آیا وکیل می تونه در مرحله اولیه شکایت به جای متهم در کلانتری حاضر بشه، در شرایطی که متهم در شهر دیگری زندگی می کنه و امکان سفر و حضور در کلانتری رو به دلایل زیادی نداره؟

محل سکونت و کار و زندگی من در تهرانه، در حالیکه از من در شهرستان فقط به قصد اذیت و مزاحمت به جرم توهین و افترا شکایت شده. این شکایت پیرو مشکلات کیفری و خانوادگی دیگریست که برای شاکی به وجود امده و براشون حکم کیفری دادن. برای اذیت و مزاحمت به دروغ رفتن از تک تک اعضای خانواده ما به دروغ شکایت کردند، بقیه در کلانتری حاضر شدند اما بنده ساکن تهرانم و به چندین دلیل شغلی و خانوادگی نمی تونم در این تاریخ ها برم شهرستان و در کلانتری حضور پیدا کنم. چه راه حل حقوقی دارین؟ میشه وکیل گرفت؟ میشه به یک کلانتری دیگه در تهران مراجعه کرد؟

من می تونم به جرم مزاحمت و آسیب به شغل و زندگیم بابت شکایت دروغ، شکایت متقابل کنم؟

پروفایل کاربر

حامد نقره ای

2 ماه پیش

پرداخت نکردن قسط وام

سلام ضامن یک نفر شدم بانک بعد از یک سال با من تماس گرفت (تاریخ سررسید گذشته) و گفت حکم جلب شما را می‌گیریم و حساب را می‌بندیم،می‌خواستم بدونم چقدر زمان میبره حکم جلب گرفته بشه،و آیا بعد از کسر پول از حسابم می‌تونم از وام گیرنده شکایت کنم